Дневен хорскоп за вторник, 9 май 2017

Хороскоп

08-05-2017, 18:36

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 8 - 14 май 2017

 

Овен

Днешните проблеми са свързани с миналите ви грешки и пропуски. Добре ще бъде, ако можете да изправите нещо от тях. Вашата емоционалност и степента ви на обидчивост ще бъдат повишени.

     
 

Телец

Не проявявайте днес никаква разточителност или екстравагантност. Стремете се да не изпадате в крайности и не бъдете нито прекалено щедри, нито прекалено стиснати. Придържайте се към практическата полза.

     
 

Близнаци

Денят като цяло е добър. Оставете всичко на самотек. Няма да ви тормозят нови грижи и ще имате необходимото спокойствие. Полага ви се да освободите съзнанието си от всекидневното напрежение.

     
 

Рак

За да се почувствате добре, от голямо значение ще бъде всичко наоколо да е на ред. Порядъкът е много важен за емоционалното ви здраве. Ще имате известни затруднения, но с малко късмет ще се справите.

     
 

Лъв

Надявайте се на най-доброто за себе си. Дайте свобода на въображението си. Новите идеи направо ще бликат от вас. Здравето ви донякъде е уязвимо, но сексуалният ви потенциал е на висота. Някой иска да го забележите.

     
 

Дева

Всякакъв вид емоционални, домашни и финансови проблеми могат да окажат влияние днес върху партньорските ви взаимоотношения. Не прехвърляйте вашите отговорности върху останалите.

     
 

Везни

Не се поддавайте на възникналите си съмнения и неясни тревоги. Голяма част от тях е игра на въображението ви, но имате нужда да си съберете мислите, което ще постигнете само в уединение.

     
 

Скорпион

Планирайте работата си с търпение, проявете повече старание. Събитийният фон започва да придобива повече окраска, а отношенията ви ще донесат повече емоции. Избягвайте да участвате в конфликти, особено с жени.

     
 

Стрелец

Може да се порадвате на благоприятните промени около себе си. Близко сте до осъществяване на едно ваше желание. Срещите с приятели ще ви заредят с нови сили и ще почувствате известно обновление.

     
 

Козирог

Възможно е да хвърлите много труд за незначителни резултати, но това няма да зависи от вас. Не вземайте решения, които са извън вашата компетентност. Преди да предприемете това, което искате, още веднъж премислете.

     
 

Водолей

Днес ще бъдете с променливо настроение и емоционално възбудими. Личните проблеми може да попречат на ефективността на работата ви. Много е възможно да се получи обратния ефект на това, което сте очаквали.

     
 

Риби

Планетите ви препоръчват да бъдете пестеливи и предвидливи, въпреки, че ви закрилят от своя страна. Мотото ви през деня е: ” Помогни си сам, за да ти помогне и Бог!” През днешния ден ще се наложи да правите компромиси.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Доростолският митрополит Иларион разказва: Събрали се някога древните мъдреци на Индия да разискват кое е най-лошото, най-мъчителното, най-тягостното и нежелано нещо на света”. Един посочил старостта, но друг възразил, че и старостта има своите предимства и красота. Да се радваш на добрите си спомени, да хвърлиш поглед на изминатия житейски път и да съзираш, че е изминат в добри дела, да се радваш на заслужена почит и авторитет, това е добро. И мъдреците се съгласили, че е така. Станал друг и казал, че болестта е най- лошото нещо на света. Но друг мъдрец отговорил, че болестта идва като предупреждение, че в нещо сме сгрешили, че с нея понякога идва едно просветление, човек става по- мъдър, опомня се, скъсва с лошото. Тъй че болестта често превъзпитава човек, за туй злото трябва да се търси другаде. Накрая станал един и заговорил: “Според мене най- голямата злина, която може да изпита човек, е да се види в края на живота си без всякаква добродетел!” Всички се съгласили с това, че е най-лошото.