Дневен хороскоп - понеделник, 8 май 2017

Хороскоп

07-05-2017, 17:22

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 8 - 14 май 2017

 

Овен

Днес ще се опитвате да давате тон за “хорото”. По- възрастни от вас хора може да ви създават проблеми. Вашите делови амбиции няма да донесат очакваните резултати. Отделете време и на себе си и го посветете на вашите интереси.

     
 

Телец

Пред вас ще стоят различни варианти. Изберете най-удачният. Недоброжелателни хора ще ви създадат определени трудности и въпреки това вие ще успеете да се справите с повечето от нещата, които сте набелязали.

     
 

Близнаци

Не изпадайте в прекален ентусиазъм. Наблегнете на практичната страна на нещата. Неочаквана среща може да ви развълнува доста. Много неща зависят от това как ще се развият събитията.

     
 

Рак

Денят е благоприятен, но вие сте непредсказуеми. Трудно ще може да се предвидят вашите реакции. Постарайте се да се освободите от излишните ангажименти и доколкото можете прекарайте деня в пълно спокойствие.

     
 

Лъв

Денят е благоприятен за активните, но добре обмислени действия. Постарайте се да не пропускате добрите възможности, които се откриват пред вас. Днес е важно всичко да правите точно навреме.

     
 

Дева

Може да ви бъде поискана подкрепа, на която ще трябва да се отзовете. Ще трябва да рискувате заради някои свои планове. Внимавайте за качеството на храната и лекарствата, срока им на годност, защото са възможни натравяния.

     
 

Везни

Ако успеете да си направите някакъв план за действие, бихте могли да използвате пълноценно възможностите на деня. Съблюдавайте режим на строги икономии и не разточителствайте.

     
 

Скорпион

Прехвърляте по-голямата част от домашните проблеми и задължения върху партньора си, изисквате доста и той недоволства в себе си. Ще се почувствате леко изморени и без тонус. Нужна ви е една добра почивка.

     
 

Стрелец

Днес комуникационната натовареност ще ви дойде в повече. Вашето мнение ще заинтересува някои конкретни личности. Ще прекарате хубави моменти с приятен за вас човек. Възможни са финансови изненади.

     
 

Козирог

Ще се опитате да излезете от рамките на установените отношения. Във вас  назрява вътрешен бунт против някои наложени ви правила. Не забравяйте обаче, че човекът до вас също има някакви чувства.

     
 

Водолей

Ще поставите някои хора пред свършен факт и това ще ограничи техните възможности за действие. С това може да си спечелите тяхната неприязън. Ако проявите малко такт и деликатност може да се поправи положението.

     
 

Риби

Ще имате неочакван прилив на духовни сили, свързан с нови чувства и усещания от контактите ви и общуването с другите хора. В следствие на това някои ще претърпят трансформация на част от досегашното си мислене. 

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Бъдете позитивни! Не мислете негативно, не се страхувайте! Изработете си устойчивата привичка във всичко да виждате Божият промисъл и да приемате всичко като висше благо. Това, което произхожда в главата ви, обикновено се проявява в живота във вид на събития, хора и равнище на живот. Колкото повече се настройвате към пълното Изобилие на жизнените блага, толкова повече ще ги получавате. Толкова е просто. Освободете се от страховете си. Както е казал Дейл Карнеги, трябва да престанете да се безпокоите и да започнете да живеете пълноценно. Когато имате лимон, направете си лимонада. Вярвайте, че в нужното време ще имате нужното количество и скоро това състояние ще бъде нормата на вашия живот. Често си повтаряйте положителните твърдения: “Моят живот е изпълнен с енергията на любовта и процъфтяването. Божествената любов ме изпълва. Аз направлявам светлата енергия на любовта към своите страхове”.