Седмичен хороскоп за 8 - 14 май 2017

Хороскоп

06-05-2017, 18:04

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 1 - 7 май 2017

 

Овен

Всеки миг от живота ни е творчество и единствено от нас зависи то да бъде реалност.
Повишаване на сексуалността и потребността от чувствени удоволствия, желанието за романтични преживявания и флирт. Заедно с всички тези чувства, ще нараснат собственическите ви инстинкти, ревността и страстите. Звездите ви съветват да не съблазнявате, ако няма да доведете започнатите отношения до логически край. Дръжте под контрол своето поведение. Благоприятно е за физически натоварвания, фитнес, танци. Добър момент да въплътите творческите си идеи в живота.
Благоприятни дни- 12, 13
Неблагоприятни дни- 07, 08

     
 

Телец

Времето може да работи и за вас.
Около вас ще се възцари временно затишие. Ще можете да си подредите мислите на спокойствие, да търсите отговори и да намерите правилните решения. Този тих преход е много важен за вас. Ще предпочитате уединението и сами ще избягвате светската шумотевица. Предстоящите промени трябва добре да се обмислят внимателно, на спокойствие, да се преценят всички плюсове и минуси. Някои Телци ще бъдат разтърсени от любовните си вълнения. Мъжете под този знак са в добра физическа форма, по-нежни от всякога и готови да покоряват женски сърца.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 09, 10

     
 

Близнаци

Опитайте отново!
Вие ще се интересувате от конкретни материални проблеми. Възможни са неочаквани събития, удачно стечение на обстоятелствата, но не трябва да оставате затворени между стените в къщи, а да излизате, да общувате, да приемате покани за срещи. Пазете се от кражби. За да постигнете това, което искате и за да бъдат вашите действия резултативни, постарайте се да съставите план и стриктно се придържайте към него. Само мързелът и недисциплинираността могат да ви попречат на този етап да реализирате своите проекти и планове.
Благоприятни дни- 07, 08
Неблагоприятни дни- 12, 13

     
 

Рак

Всеки консенсус се основава на компромиси и всеки компромис е вече консенсус.
Ще преминете през един леко неустойчив период. Във вас ще се води вътрешна борба между чувствата и разума. Чувствителни сте към отношението на човека до себе си. Може да преживеете неприятности в работата, настъпване на промени или неразбирателство с капризни колеги. Ще са ви нужни здрави нерви и търпение, защото силно ще ви дразнят повишените претенции на околните, още повече, когато не виждате нито основание, нито покритие.
Благоприятни дни- 09, 10
Неблагоприятни дни- 07, 08

     
 

Лъв

Развитието е пътят към успеха.
През този период избягвайте кардиналните промени, в която и да е сфера на своята дейност. Вашата целеустременост ще ви позволи да достигнете и невъзможното, но е важно да действате по строго установен план. Ще има стълкновение с незначителни трудности, но това само ще усили вашата увереност в себе си и решителността ви. Желателно е да не влизате в конфликт с началството, а да предпочетете разумния компромис. Плувайки срещу течението, можете да загубите много сили и да стигнете до нулев резултат.
Благоприятни дни- 07, 08, 12, 13
Неблагоприятни дни- 09, 10

     
 

Дева

Не мислете за проблемите, просто действайте!
Тенденцията, която се сформира в близкото обкръжение, може да стане обект на вашите грижи и внимание. Вие трябва да отделите внимание на детайлите, за които на другите не им достига търпение. Времето ви ще бъде ограничено за лични цели. Изпълнението на служебните задължения ще попречи на личните ви планове. Конкуренцията ви заема стабилни позиции. Някои ваши очаквания няма да се оправдаят. Взискателността към себе си ще ви доведе до по-добри резултати.
Благоприятни дни- 09, 10, 14
Неблагоприятни дни- 12, 13

     
 

Везни

Ако няма къде да отидеш, ела на себе си.
Очаква се седмицата да бъде благополучна и нормална за вас. Трябва да се отървете от невеселите мисли и от всичко, което ви дърпа назад. Ваш е изборът как да постъпите, но нека знаете, че за напред имате алтернативи за действие. Трябва да разширите хоризонта си и в пряк и в преносен смисъл. Не губете вяра в доброто, което ви очаква. В близко бъдеще се задават по-добри перспективи. Чувствата ви ще бъдат подложени на малко изпитание. Ако партньорът до вас ви подкрепи, значи имате правилният човек до себе си.
Благоприятни дни- 12, 13

Неблагоприятни дни- 07, 08

     
 

Скорпион

Вие сте част от играта.
На работното ви място са възможни промени, които ще нарушат душевното ви равновесие, но ще ви заставят да проявите предприемчивост и да опитате да обърнете ситуацията в своя изгода. В средата на седмицата ще ви е необходима информация и провеждането на някои разговори, които да хвърлят яснота върху случващото се. Ще предизвиквате положителни емоции в останалите хора. Някои от вас ще имат вълнуваща среща с интересен човек.
Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 09, 10

     
 

Стрелец

Нещата трябва да са възможно най-прости.
През седмицата ще се чувствате бодри, изпълнени със свежи идеи и ясен ум. Удачен период за решаване на важни въпроси, за финансови операции и вложение на капитали. Ще заемете лидерските позиции сред хората, с които общувате. Актуална ще бъде темата за разходите и доходите. Добро време, за да усвоите ново направление на действия. Ако замисляте промени не се сдържайте, а ги предприемайте. Обновлението ще ви подейства сравнително добре.
Благоприятни дни- 07, 08

Неблагоприятни дни- 12, 13

     
 

Козирог

Късно е вече да се предаваш, рано е да се отказваш.
Позволете на събитията през седмицата да следват своя естествен ход. Ако не бързате, обстоятелствата могат да се обърнат във ваша полза. Ако има усложнения в делата, ще трябва да се възползвате от натрупания си опит. Стремете се към правилното разпределение на човешките и паричните ресурси. Ако пътувате, възможно е да се сблъскате с дребни неприятности. Необходимо е да поработите и на равнище компетентност, скромност и надеждност.
Благоприятни дни- 09, 10
Неблагоприятни дни- 07, 08

     
 

Водолей

Добрите неща сами се случват.
Нарастването на оптимизма ви ще ви активира към действия и творческо самоизразяване. Може да се заемете с подобрения във вашия живот или да вземете важни решения по някои въпроси. Добро време за решаване на семейните въпроси и отстраняване препятствията в любовта. Ако положите даже малко усилия, лесно ще хармонизирате дадената област. Резултатите от договорености е желателно да скрепите документално.
Благоприятни дни- 07, 08, 12, 13
Неблагоприятни дни- 09, 10

     
 

Риби

От многото възможности трябва да изберете най-правиланата!
През следващите дни можете да правите всичко, което ви се иска. Околните няма да ви помагат, но и няма да пречат. Добра перспектива ви очаква поради миналите ви заслуги. Успеха в делата ви ще бъде пряко свързан с умението да се настройвате към вътрешният си глас и логически да осмисляте настоящето. Трябва да внимавате да не изпортите нещата с вашата мнителност и неуместно рационализаторство. Меркурий обръща вниманието ви към това, което сте изпуснали по-рано. Не пренасяйте проблемите си от работното място в къщи.
Благоприятни дни- 09, 10, 14
Неблагоприятни дни- 12, 13