Дневен хороскоп - събота, 6 май 2017

Хороскоп

05-05-2017, 18:17

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Любовен хороскоп - 1-7 май 2017

Седмичен хороскоп за 1 - 7 май 2017

Слънчев календар - събота, 6 май 2017

 

Овен

Ситуацията, в която сте готови да заложите, в бъдеще може да се окаже не толкова удачна и печеливша, колкото предвиждате в момента. Общуването с близките хора ще намали отчуждението натрупало се в последно време.

     
 

Телец

Днес ви очаква един спорен и трудов ден. Гледате с оптимизъм и надежда напред. Сега е най-удачният ден за обсъждане планове за бъдещето. С човека, когото обичате можете да постигнете пълна идилия.

     
 

Близнаци

Не бъдете толкова убедени в правилността на това, което правите сега и да декларирате уникалността на своите идеи. Много е важно да не започнете да реализирате собствените си погрешни решения.

     
 

Рак

Има изгледи денят да бъде добър, но с малката уговорка да не се поддавате на хорски провокации и емоционални предизвикателства. Минутната слабост може да ви струва много. Ще ви споходят добри идеи.

     
 

Лъв

Днес във вашето тяло ще пребивава юношески дух. Въображението ви ще работи с пълна сила. Възможно е да се наложи да предприемете редица стъпки за осъществяване на вашите страстни мечтания.

     
 

Дева

Ще бъдете ограничени от пределите, които сами сте установили. Не злоупотребявайте с възможностите, които се откриват пред вас. За някои животът няма да се покаже от към най- прелестната си страна, но въпреки това всичко ще се оправи.

     
 

Везни

Нещата ще започнат да се изменят към по-добро. Ще се наложи да изпълните няколко условия. Може да се заемете с реанимация на стари приятелства. Енергията на деня благоприятства подобни мероприятия.

     
 

Скорпион

 Приятелски поглед може да възпламени вашето сексуално желание. Игрив разговор може да докосне струните на вашата душа. Колко му трябва на човек - една усмивка и едно топло обятие.

     
 

Стрелец

Засилване на вашата аура, нарастване на защитните сили на организма, а личното ви обаяние ще е несравнимо. Освен, че правите силно впечатление, трудно ще ви устояват лицата от противоположния пол.

     
 

Козирог

Поемете отговорността върху себе си и направете избора, който ще се окаже благоприятен за вашата съдба. Помислете за своите достойнства, търсете конструктивни идеи и оптимистично гледайте на бъдещето.

     
 

Водолей

Подсъзнателни импулси ви заставят да избирате романтичния образ на действията си. Не сте твърде уверени в какво направление да поемете. Спомени и мисли напират да излязат от вътрешният ви свят на повърхността.

     
 

Риби

Във вашия вътрешен свят се пораждат нови емоции. Предпочитате уединението като достойна алтернатива. Баланса между логиката и интуицията ще ви помогне да усетите и изразите хармонията у себе си.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Имало едно време един принц, който се почувствал много нещастен. Един от придворните мъдреци му казал, че ще се почувства щастлив, ако облече ризата на щастлив човек. Тръгнали неговите приближени да търсят щастлив човек по света. Дълго го дирили, навсякъде ходили и питали, търсили го в приказни палати, сред хора отдали се на удоволствия и празен живот, сред имащите власт и сила, при хора окичени с титли на почести и слава, но никъде не намерили щастлив човек. Най-накрая чули за един овчар, който пасял овцете на цялото село. Този човек бил много жизнерадостен, доволен и щастлив със семейството си, с децата около него, с работата, чрез която изкарвал прехраната им. Щастието не може да се пипне, то само се усеща. Всеки човек иска да бъде щастлив и всеки го търси на различни места според своите разбирания за него. Едни го търсят в блясъка на властта, други в титлите и почестите, трети в материалното богатство. Търсим го постоянно, а често пъти то е при нас, но не го усещаме. Когато го загубим, тогава разбираме, че сме го имали и всъщност сме били щастливи.