Дневен хороскоп - петък, 5 май 2017

Хороскоп

04-05-2017, 18:43

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 1 - 7 май 2017

Любовен хороскоп - 1-7 май 2017

Как и кого обичат различните зодии

 

Овен

Ако бъдете по-търпеливи, ще можете да изкарате деня мирно и спокойно, без конфликти. Но уви, вие тъй лесно ще се палите и ще провокирате спорове, най-вече с необмислените си изказвания.

     
 

Телец

За никъде не бързайте. Иначе ще създадете крайно неприятна ситуация, изходът, от която не се знае какъв ще е. Ще чувствате, че ви е нужно да защитавате своите интереси, но това не винаги ще е леко и приятно.

     
 

Близнаци

Трудно ще се настроите към ритмите на деня. Вие или преливате от сили, или обратно, страдате от скука и не знаете какво да правите със себе си. Настроението ви също не може да се нарече стабилно.

     
 

Рак

Денят носи донякъде негативни тенденции и затова е добре да бъдете сдържани и по-внимателни. Има и положителни моменти, но те ще бъдат доста кратки. Не подхожда за сключване на сделки или установяване на ползотворно сътрудничество.

     
 

Лъв

Ще ви се предоставят различни добри възможности. Въпросът е дали можете да ги използвате правилно. Възможно е да получите помощ от влиятелна личност по отношение на това, с което се занимавате.

     
 

Дева

За съжаление, в личната сфера я няма тази яснота и определеност, която би ви зарадвала. Опитите да изясните отношенията си няма да доведат до нищо добро, а само ще добавят напрегнатост в атмосферата на взаимното недоволство.

     
 

Везни

Този ден има вероятност да ви хареса. Ще имате възможност да се съсредоточите върху делата, които ще ви се сторят особено важни и интересни и именно в тях ще постигнете най-добри резултати.

     
 

Скорпион

Проблеми винаги се намират. Трудно ще се овладявате, емоциите ще преобладават над разума и по ирония на съдбата това ще става именно в тези моменти, когато трябва да бъдете най-сдържани.

     
 

Стрелец

Хубав ден, за да си почивате и да възстановите силите си. Ще се появи добра възможност да побеседвате в неформална обстановка с хора, от които зависи да ви помогнат във вашите дела.

     
 

Козирог

Бъдете предпазливи, тъй като е голяма вероятността да извършите грешни ходове, които да доведат до неприятни последици. Движение на паричен поток, който може да се изрази било като парични постъпления, така и като загуби и то напразни.

     
 

Водолей

Изглежда ви очаква напрегнат ден. Даже за най-незначителната победа ще ви се наложи да се борите дълго и упорито, при това ваши съперници може да станат хората, които до скоро сте наричали свои съюзници.

     
 

Риби

Денят подхожда за самостоятелна работа и творческа дейност. Не бъдете прекалено доверчиви. По-скептичното отношение към чуждите идеи и обещания ще ви помогне да избегнете много разочарования.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Настройте се на вълните на късмета и успеха! Не само материалните вещи се явяват мерило за нашето вътрешно състояние. Вгледайте се в тези, които ви обкръжават днес. Какви хора са те? Радостни или унили? Говорят ли те за своите недостатъци или за това, колко е щедър живота във всички свои проявления и накрая бедни ли са те или богати? Обкръжението на човек много може да ни разкаже за него. Според това как е настроено вашето съзнание, дали се стремите към радост, Изобилие и съвършенство, във вашето непосредствено обкръжение се появяват все повече и повече хора състоятелни и достигащи успеха. Най- верния признак за това, че вие сте се научили да излъчвате вибрациите на ново енергетическо равнище е новото равнище на вашето общуване. Благославяйте всеки преуспяващ човек, който се е появил на вашия жизнен път. Това е отражение на вашето израстване. Оглеждаме се в отношенията си с Вселената като в огледало.