Ангелкова: Най-важното е да бъде осигурено безпроблемното протичане на летния сезон

Вярвам, че това, което е направено до момента, ние ще го продължим

Заедно с премиера Бойко Борисов и с вицепремиера Валери Симеонов ще обсъдим стъпките, така че Законът за трудовата мобилност и трудовата миграция да бъде приложен практика. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова при приемането на поста от предшественика си Стела Балтова. Ангелкова обеща още следващата седмица да направи среща с бранша, на която да бъдат обсъдени дългосрочните цели, които са заложени в ресора.

„Вярвам, че летният туристически сезон ще бъде изключително успешен, заяви още Ангелкова при приемането на поста от служебният министър Стела Балтова. И уточни, че за страната ни е важно да продължи работа в посока България да бъде представена добре по време на председателството на Съвета на ЕС. „Вярвам, че това, което е направено до момента, ние ще го продължим. Председателството ни дава възможност не само да се представим, но и да движим политиките“, каза още Николина Ангелкова.

„Радвам се, че отново се събираме в тази сграда. Благодаря на Стела Балтова, че води последователна политика по отношение на рекламата, така че именно да се постигнат тези резултати, както в областта на зимния туризъм, така и на тези, които очакваме през летния. Един от основните приоритети на моята работа е именно свързан с летния туристически сезон. Да видя какво е състоянието на плажовете, колко могат да се дадат под наем. Имаше доста съдебни процедури. Най-важното е да бъде осигурено безпроблемното протичане на летния сезон“, заяви Ангелкова.

Една от основните ми задачи още в началото на следващата седмица е да проведа среща с представители на туристическия бра...

Публикувахте от Nikolina Angelkova в 4 май 2017 г.