Кирил Десподов: Да биеш Левски с 3:0 е уникално нещо

Емоцията да празнуваме с феновете на ЦСКА беше голяма

Един от добре представящите се футболисти в състава на ЦСКА Кирил Десподов, говори пред livesport за впечатленията си от мача с Левски и върху представянето си с екипа на "червените".

"В деня на мача емоцията беше много голяма, на другия ден като се събудиш осъзнаваш какво си направил. Да биеш Левски с 3:0 е уникално нещо. Всички се радвахме, след мача емоцията да празнуваме с феновете беше голяма. Те бяха на седмото небе. Левски ни остави много пространства на контраатака. Не знам защо го направиха, при положение, че знаят, че имаме бързи футболисти. Категорично ги надиграхме. В предишния мач пак мачкахме, но тогава се дръпнахме много назад, а те ни биха с две статични положения", коментира футболистът.

"Стамен Белчев седна и говори с мен като приятел. Каза, че ще ми даде шанс да играя, но че всичко зависи от мен. Обясни ми какво иска да вижда от мен. Има разлика между него и предишните треньори. Йорданеску ме пускаше по 15 минути... Да те пуснат за 15 минути и да чакат от тебе два гола... Няма как да стане. Да, един път може да се случи, но според мен трябва да се даде шанс 3-4 мача, за да се види какво мога да направя, и ако не съм показал нищо - сядам на пейката. Самокритичен съм. Слабите страни са ми, че на гъсто пространство нямам тази финна техника да преодолявам съперника. Удар, центриране, техника - това са неща върху, които трябва още доста да работя. Силната ми страна е бързината", добави още Десподов.