Дневен хороскоп - четвъртък, 4 май 2017

Хороскоп

03-05-2017, 18:30

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 1 - 7 май 2017

Любовен хороскоп - 1-7 май 2017

 

Овен

Телом и духом се отдайте на това, което правите. Не се отпускайте. Този ден може да ви донесе нещо неочаквано. Ще имате нужда от силата на волята си и търпение, за да не попаднете в компрометиращи обстоятелства.

     
 

Телец

Общуването в днешния ден няма да ви достави голямо удоволствие. Помислете дали правилно разпределяте симпатиите си. Заемете се със самообучение. Оставайки сами със себе си, вие много неща ще разберете и научите.

     
 

Близнаци

Ако се чувствате разсеяни, по-добре не правете нищо важно, докато не постигнете пълна концентрация. Откъснете се от деловите въпроси. Разговорите с началството оставете за друг ден.

     
 

Рак

Може да настъпи промяна в плановете ви. Бъдете по-внимателни по отношение на разходите.  Има вероятност да похарчите твърде много пари за неща, които не са ви нужни.

     
 

Лъв

Творческата ви енергия е в подем. Вие блестите с идеи и нови, оригинални решения. На преден план са вашият авторитет и предизвикателствата, които стоят пред вас. Старайте се да избягвате разногласията, предизвикани от другите.

     
 

Дева

Днес вашето поведение е твърде непредсказуемо. Ще бъдете отдадени на собствените си преживявания и почти нищо друго няма да ви интересува. Добре е да релаксирате и да се откъснете от мислите си.

     
 

Везни

Ще трябва бързо и отговорно да вземете решение и да предприемете правилните действия. Бихте могли да си разрешите малко разпускане, отдаване на приятни занимания и удоволствието от тях.

     
 

Скорпион

Предобедните часове на днешния ден носят добри възможности, ако съумеете да ги използвате. Нараства жизненият ви потенциал и сте склонни да си съперничите с всеки за всичко.

     
 

Стрелец

Обстоятелствата са благоприятни за вас. Използвайте своя магнетизъм, чар,  интелигентност и желанието да поемете инициативата. Поставете на първо място своите приятели и им отдайте нужното уважение.

     
 

Козирог

Всичко, което се случва с вас е все още в начален стадий и вие можете да внесете някои корективи във ваша полза. Не се стремете да налагате своите ценностни ориентири на останалите.

     
 

Водолей

Вие сте пълни с планове и идеи, а вашият ентусиазъм ще удивлява останалите. Но не бързайте. Спрете се за малко и помислете дали всичко сте обмислили както трябва. Възможни семейни кавги поради финансови причини.

     
 

Риби

Днес може да ви ядосат или да ви развалят настроението, поради което да виждате светът в мрачни краски. Бъдете реалисти и не ставайте жертва на собствените си илюзии. Утре всичко ще изглежда вече по- различно.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Следвайте радостта и ще излезете на пътя на Изобилието. Помнете: парите обичат, когато им се радват. Затова при всяко общуване с парите се старайте да получите удоволствие. И това трябва да стане ваша привичка. Отдавайки, почувствайте радост от това, че имате възможност да платите тази или онази сума. Получавайки, пак се радвайте, че закона на Изобилието действа за вас. Създайте си радостното утвърждение към парите: “С радост отдавам и с радост получавам парите”. Получавайки пари - благодарете, че получавате, давайки пари пак благодарете, че имате възможност да ги давате. За всяко постигнато нещо благодарете, за всички трудности - също благодарете: “Благодаря за Изобилието на Вселената за всички блага, които ми праща.” Всеки път, когато в живота ви се появи застой, когато се нуждаете от приток свежа енергия, може да проведете медитация или визуализация с използване на енергиите на очистващата виолетова светлина.