Любовен хороскоп - 1-7 май 2017

 

Овен

Ако не искате да бъдете сами, тази седмица активно общувайте с противоположния пол. Избягвайте да стоите в къщи. Инициативността и креативността ви ще позволят не само да привлечете вниманието към себе си, но и да постигнете желаното. През тази седмица се опитайте да не допускате грешки в общуването си с партньора. Особено тежки ще бъдат последствията след необуздана ревност и подозрителност. Загладете острите ръбове във връзката и не позволявайте на фантазията да бушува.

     
 

Телец

През тази седмица се възползвайте от благоприятните обстоятелства и се опитайте да оправите отношенията, които са конфликтни. Ще бъдете изпълнени през този период със страст и нежност към любимия ви човек. Запомнете това щастливо състояние, за да го пресъздавате после отново и отново в живота си. На мнозина, които са сами ще се удаде възможност да трансформират приятелските отношения в романтични и най-накрая да намерят своето щастие. На някои ще им се усмихне късмета да се запознаят с чужденец.
     
 

Близнаци


Звездите ви съветват да мислите по-малко и повече да действате. Любимият човек очаква от вас конкретни действия, а не философски размисли. Малко търпение и повече здрав разум! Поради негативният аспект на Луната и Нептун на 5 май много запознанства могат да ви разочароват, но вие продължавайте да вярвате в своя късмет. Възможно е съдбата да ви подложи на някои изпитания, подготвяйки ви за особена среща. Самотните представители на знака трябва да се освободят най-после от несбъднатите желания и да се спуснат на земята. Тогава скоро на хоризонта ще се появи техният партньор.

     
 

Рак


При съществуващите вече отношения настъпва период на съдбоносни решения. Бъдете внимателни по завоите. През тази седмица дори най-малката лъжа може да доведе до прекъсване на отношенията с любимия човек. Не преувеличавайте вашите достойнства, не демонстрирайте несвойствени за вас навици и не извършвайте нетипични за вас постъпки. Раците, които са сами е нужно да си изяснят своите интереси и предпочитания. Любовта идва при вас и вие трябва да я посрещнете правилно.

     
 

Лъв


Тази седмица основната ви задача е да се справите с недоволството. Признайте правото на любимия човек да има своите недостатъци и несъвършенства, иначе отношенията ви отиват към конфликтни. Лъвовете, които са сами нека да намалят своите изисквания към бъдещата си половинка. Ревност, подозрения, уличаване в лъжа може да доведат до скъсване в отношенията  в периода на негативният аспект на Луната и Нептун на 5 май. През периода ще сте склонни да преувеличавате и приемате реалността по неправилен начин и всяка стъпка на партньора си да подлагате на контрол. Така сами си слагате прът в колелата.

     
 

Дева


Тази седмица вашето внимание може да завладее интересна личност, която отдавна мечтае за вашата благосклонност. Имате всички шансове да установите хармонична любовна връзка. Важни са само вашето желание и решителност. През периода любовната идилия може да бъде нарушена от неясни обстоятелства. Там, където чувствата могат да бъдат наранени, действайте рационално. Тези, които са сами могат да попаднат на неискрени и фалшиви партньори. Не е нужно да оправдавате техните недостатъци със съмнителни достойнства.


     
 

Везни


Постарайте се да запазите своята независимост. Не позволявайте да зависите от погледа и думата на вашия партньор. Зависимостта и сладостното страдание едва ли ще ви донесат щастие. Вие също не ограничавайте свободата на любимия човек и не поставяте условия и невъзможни задачи. В противен случай единственото, което ще постигнете е да прибягва до лъжи. Също така се постарайте да не обременявате партньора с ежедневните проблеми, избягвайте разногласията и обидите.

     
 

Скорпион


Възможни са сериозни усложнения в личния живот. Ако съществуващите отношения не ви устройват повече, ако ви обременяват, то съвсем не е необходимо да бъдете верни на старите чувства. Давайте напред! Скорпионите, които са сами, трябва да свалят маската си на непрестъпност, ако искат да намерят своята половинка. Негативният аспект на Луната и Нептун ще изостри чувствеността във вашата двойка. Отдайте се по-добре на любовта, страстта и нежността, отколкото да изпитвате недоволство. Не сдържайте своите желания. Опасността може да дойде от случайна сексуална връзка или изневяра на партньора ви.

     
 

Стрелец


През тази седмица не бива да се безпокоите от загуба на своя партньор. Водени от страха може да направите непоправими грешки и бързо да потъне лодката на любовта. Стрелците, които са сами следва да напуснат своята непристъпна крепост и да излязат на светлина. Тогава едва ще ви забележат потенциалните партньори. Отношения започнали през този период едва ли ще се окажат стабилни и продължителни. Най-вероятно те ще бъдат повече една илюзия, отколкото истински чувства. Разбира се могат да ви заблудят и да бъдете измамени, но тогава по-късно ще ви настигне горчивото разочарование.

     
 

Козирог


През този период в живота ви може да се появят няколко приказни сценария. Гледайте да не се заплетете в тях и да пропуснете своя човек. Тези, които имат здрав и устойчив съюз, звездите ги съветват да освежат чувствата си с помощта на романтиката. Поради нехармоничният аспект на Луната и Нептун на 5 май, в отношенията с вашият партньор може да се появи недоразумение. Лъжите в този период ще ви заведат до задънена улица. Да бъдат особено внимателни тези Козирози, които използват непочтени методи.

     
 

Водолей

Тази седмица можете лесно да възстановите личните взаимоотношения, да приведете в ред чувствата и емоциите. Ако положите усилия, то в края на периода ще можете да се насладите на положителни резултати. Водолеите, които са сами ги очакват интересни запознанства и срещи, стига да не стоят скрити в къщи. Пазете се обаче да не попаднете на лъжлива и манипулативна личност.


     
 

Риби


Ако все още сте сами, значи имате прекомерно завишени очаквания и изисквания за партньора. Проумейте истината и коригирайте своето отношение към противоположния пол. Тогава романтичните чувства няма да ви оставят да чакате дълго. През тази седмица бъдете особено внимателни към новите запознанства. Вашата нова страст може да се окаже двулична особа и с много тайни. Непременно проверете наличната информация за този човек относно надеждността му преди да отворите своите сърце и душа за него/нея.