Дневен хороскоп -сряда, 3 май 2017

Хороскоп

02-05-2017, 18:27

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 1 - 7 май 2017

Слънчев календар - сряда, 3 май 2017

 

Овен

Днешният ден ще зависи много от това как ще го започнете, ще можете ли да намерите верният ритъм за действията си. Въздържайте се да бързате много - това ще доведе до вашата недееспособност.

     
 

Телец

Опитайте да мислите внимателно и логично, иначе вашето въображение, което е във възход, може да ви доведе до проблеми. Нова личност ще ви разведри и ще ви извади от рутината.

     
 

Близнаци

Вероятно днес поради увеличена емоционалност ще имате необходимост да оправдавате своите действия. Може да ви простят много от вашите постъпки, но вие не злоупотребявайте с това.

     
 

Рак

Независимо дали сте съпричастни или не, събитията рязко ще сменят хода на своето развитие. Пазете се от емоционални изблици. Много е важно да имате самоконтрол и да насочите тези изблици в положителна посока.

     
 

Лъв

Добре ще бъде днес да се вслушвате какво говорят хората около вас. Така ще узнаете нещо ново и интересно. Семейните контакти сега са благоприятни - контактувайте помежду си, разговаряйте, разберете какви са желанията на партньора ви.

     
 

Дева

Опитайте да приемате нещата по-спокойно. Много хора са с опънати нерви, под напрежение и суетнята е голяма. Ако имате нужда от помощ, то помолете скромно и ще я получите.

     
 

Везни

Да кажете своето мнение абсолютно искрено, днес е много важно. Позволете на другите да узнаят какво мислите за техните действия. Приятни изненади ще подобрят вашето настроение.

     
 

Скорпион

Днес ще ви бъде трудно, ако трябва да се договаряте с някого за нещо. Въобще общуването ви ще бъде затруднено и може да създаде проблеми. А ако се налагат преговори, то помислете дали да не ги отложите за друго време.

     
 

Стрелец

Проблемите с комуникациите могат да бъдат пречка да завършите това, което правите в момента. В случай, че ситуацията е напрегната, то спрете, за да оцените положението и да прецените, коя да е следващата ви стъпка.

     
 

Козирог

Днес имате възможност да успеете в много области. При конкретна ситуация ще влезете в ролята на обществен обвинител. Не е важно дали ви слушат или не. По-важното е, че вие сте прави.

     
 

Водолей

Съсредоточете се днес само върху едно занимание. Колкото и да ви се иска, вие не можете да се занимавате с всички неща наведнъж. Трудно ще бъде дори и да си наемете помощници.

     
 

Риби

Тишина и спокойствие - ето какво не ви достига в днешния ден и именно към това с всички сили се стреми вашият организъм. Някаква случайна среща може да събуди емоции във вас.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  “Малкото камъче преобръща колата”. Малкото е люлка на голямото. Малките причини водят след себе си големи последствия. Една малка дупка в кораба може да го потопи, ако не се обърне внимание на време. Едно малко убождане може да доведе до заразяване на цялото тяло. Същото е и в духовно отношение. Една малка мисъл може да смути съзнанието, да наруши хармонията, да разстрои цялата емоционална и психическа система на човека. Една малка постъпка може да доведе до големи беди, един малък грях може да раздели близки и приятели. Една малка дума може да пореже като остър нож и душата да остане да кърви. Всеки, който не обръща внимание на дребните неща прави голяма грешка. Змията има малък език, но може да донесе смърт. Една клечка кибрит може да изгори цял град. Затова бъдете внимателни и обръщайте внимание на малките неща в ежедневието.