Слънчев календар - сряда, 3 май 2017

Хороскоп

02-05-2017, 18:04

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 1 - 7 май 2017

14 слънчев ден –  Ден на Живата Душа, тиха и хармонична. Посвещава се на душите на всички живи същества. Ден на покровителството на животните.
Тотем – Крава, символ на плодородието, хармонията и красотата, която ще спаси света.
Време за активни дела. Препоръчва се да се правят материални планове, да се грижите за земните блага, за животните. Добре е да се помирявате, да се жените, да давате подаръци, да раздавате милостиня, хляб и да се молите за душите на починалите. Денят е добър за парични операции, за покупки, за строителни работи. Препоръчва се да натрупвате знания, да бъдете в приповдигнато настроение и да се отдадете на активна почивка.
Не е желателно да спорите в този ден. Не се препоръчва да обличате кожени дрехи, особено родените в този ден. Не трябва да се нарушава и осквернява всяка хармонична ситуация. Не бива да се гладува. Земята не бива да се осквернява: да се плюе, да се уринира, да се издухва носа, да се хвърля боклук. Не вземайте никакви важни решения.
Диета – Добре е да се ядат млечни продукти, хляб. Добре е да се консумират орехи, ядки.
Облекло - Откажете се от натурални кожени дрехи, якета, шуби. Носете зелената гама. Избягвайте пъстри и крещящи цветове.
Знамения – За знамения не се следи в този ден особено, но ако ви се умилкват животни, това е знак за небесна защита.
Лошо е да се окажете свидетели на катастрофа, да видите кръв, да се порежете – предупреждение за грешки, които могат да доведат до усложнения.
Ако ви се нахвърлят животни, това означава, че вашият път е погрешен. Ако те нападнат дете, това е знак за родителите, че детето е лишено от защита.
Сънища – Неясни сънища не се тълкуват. Ярките сънища се сбъдват много бързо. Ако в съня си ядете, пиете, видите мляко – знак за просперитет. Да видите кръв – знак за тежка болест.
Числа на деня – 14, 24, 83