Съдът задържа мъж, убил свой съселянин - bulgaria.utre.bg

Съдът задържа мъж, убил свой съселянин

02 май 2017, 15:50 | Руслан Иванов
  • Снимка:
    pixabay.com

По искане на Окръжната прокуратура в Разград

По искане на Окръжната прокуратура в Разград състав на Разградския окръжен съд взе мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо 53-годишния Белгин Х., съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура Варна. Той е привлечен като обвиняем за убийство на свой съселянин – престъпление по член 115 от Наказателния кодекс.

На 28 април 2017 г. в село Дянково между обвиняемия и 56-годишния Юзеир М. започнала свада. Повод за нея били влошени взаимоотношения между двамата. Обвиняемият упреквал пострадалия, че му е взел скъпи инструменти.

Конфликтът ескалирал във физическа разправа и 53-годишният Белгин, който носел брадва, нанесъл множество удари с нея по съселянина си.  Пострадалият бил откаран в МБАЛ-Разград, където починал.

Окръжната прокуратура в Разград задържала за срок до 72 часа извършителя на деянието до внасяне на искането за определяне на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ в съда. Искането на обвинението е било уважено от състав на Разградския окръжен съд вчера, 1 май 2017 г. Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Крими