Димитър Пенев: Помагам в организацията на празника на ЦСКА

Ще има изненади за феновете

Легендата на ЦСКА и националния отбор Димитър Пенев сподели накратко пред Топспорт мнението си за разгрома, който "червените" нанесоха на Левски в дербито между двата тима.

Треньор номер едно на 20-ти век заяви, че емоцията около празненствата, по случай 69-ата годишнина на клуба е голяма, като лично той се е ангажирал да помага за правилната им подготовка, а впоследствие и провеждане.

Стратега заяви, че очаква да чуе и какви ще са решенията на Дисциплинарната комисия към БФС, след сблъсъка между "сини" и "червени".



"Чакаме всички, за да разберем какво ще решат в БФС след дербито.

Ексцесиите не бяха необходими, като ясно се виждаше кой е по-добрият състав и кой ще бъде крайният победител.

Но да, очакваме днес да разберем какво ще последва, като санкции за двата клуба. За Левски трябва да са много сериозни, разбира се.

Но е възможно и да не решат днес окончателно нищо. Все пак всичко е въпрос на разглеждане и разискване.

Иначе в самия мач всичко беше ясно. Разликата беше очевидна. ЦСКА унищожи Левски на националния стадион, дербито остави феновете без дъх!


Наистина в момента съм на друга вълна, така да се каже. Помагам в организацията на празника в петък и ми е малко напрегнато.

Ще поднесем шоу на феновете. Дали преди или след мача - ще уточним допълнително. Александър Манов също се нагърби с много неща по случая.

Ще видите, ще бъде голям празник", зарече се Пената.