Ексклузивна Мач Зона в София за решителните битки от Шампионска лига

Спорт

01-05-2017, 19:46

Снимка:

match zone

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

Телефонно обаждане до двама приятели в деня на мача дава шанс за легендарна футболна вечер

Футболното зрелище в Шампионската лига наближава кулминацията си за 2017 г. – „Реал“ (Мадрид), „Атлетико“ (Мадрид), „Ювентус“ и „Монако“ влизат в полуфинални битки, които ще изпратят победителите до битката за най-желания трофей на стадион „Милениум“ в Кардиф.

Страхотно изживяване, споделено с приятели, очаква и феновете в София за предстоящите решителни битки в Шампионската лига. Българските запалянковци имат шанс за изключително футболно преживяване в ексклузивна Мач Зона в центъра на София. Тя е създадена, за да вдъхнови феновете да споделят футболната страст и да превърнат вечерта на мача в истински спектакъл за себе си и най-близките си приятели. Във времена, в които все повече запалянковци избират да гледат мача вкъщи сами вместо да се съберат навън с приятели, истинските фенове, любители на емоцията, получават интересно предизвикателство – да преминат пречките, за д аса заедно. Всеки има шанс да получи достъп до ексклузивната Мач Зона – за целта трябва да убеди двама свои приятели персонално по телефона тримата да отидат да гледат заедно решаваща битка от Шампионската лига.

За достъп до Мач зоната в центъра на София желаещите трябва да се обадят от телефонните инсталации на входа на Зоната на бул. „Александър Стамболийски“ 49 или в The Mall на „Цариградско шосе“. Обаждането от някой от телефоните трябва да е в ден, в който има мач от Шампионската лига. Запалянковците, които успеят да убедят по телефона двама свои приятели в рамките на 60 секунди да гледат мача във въпросната вечер с тях, ще получат част от код, който отключва вратата на ексклузивната Мач Зона. Трите събрани части са и пълният код - резервация пред екрана за двубоите между „Реал“ (Мадрид) и „Атлетико“ (Мадрид) на 2 май и „Монако“ и „Ювентус“ на 3 май, както и реваншите между тези отбори на 9 и 10 май в специална обстановка.

Ексклузивната Мач Зона е оборудвана с гейм-конзоли, удобни кожени кресла, 55-инчови телевизори и свободен бар, които очакват само най-верните почитатели на легендарния футболен турнир за една истинска шампионска вечер.

Подробности за предизвикателството, наречено The Phone Call, всеки може да открие на официалната страница и на facebook страницата.