Дневен хорскоп за вторник, 2 май 2017 - bulgaria.utre.bg

Дневен хорскоп за вторник, 2 май 2017

01 май 2017, 18:44 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

 

Овен

Ще бъдете щедри и ще демонстрирате своята далновидност. Излезте заедно на вечеря с половинката си, което ще спомогне за хармонизиране на отношенията ви. Към новите си открития и завоевания бъдете по-внимателни.

     
 

Телец

През деня може да се мятате като риба на сухо, но след залез слънце нещата започват да се обръщат. Останете си у дома с човека, който обичате. Отпуснете се и изгответе план за предстоящите дни.

     
 

Близнаци

През деня може да се мятате като риба на сухо, но след залез слънце нещата започват да се обръщат. Останете си у дома с човека, който обичате. Отпуснете се и изгответе план за предстоящите дни.

     
 

Рак

Днес може да научите много неща за себе си. Записвайте всичко, което ви идва на ум. Твърде е вероятно по-късно да ви влезе в работа. Искрата на въображението ви лесно може да бъде запалена и да намерите поле за изява на артистичните си способности.

     
 

Лъв

Обстоятелствата на деня могат да се развият по начин, по който съвсем не сте очаквали. Внимавайте, да не се окаже, че работите срещу собствените си интереси, което ще се окаже финансово неразумно.

     
 

Дева

нес със сигурност ще успеете да се справите със задачите си, макар и с много усърден труд като се фокусирате в детайлите. Имате чувствителен стомах, затова е добре да останете на плодове и зеленчуци.

     
 

Везни

Днес сте късметлии.  Възможно е най-накрая да сте се научили да казвате „не”.  Вие сте тези, които всеки търси за съвет и помощ.  Прекарвате толкова много време за решаване проблемите на другите хора, че ви остава съвсем малко енергия за самите вас. 

     
 

Скорпион

Днес ще бъде един емоционален ден за вас. Обикновено, когато сте спокойни сте толерантни и лесно приспособими към характерите на другите и обстановката, но сега може да бъдете предизвикани по болезнен за вас начин.

     
 

Стрелец

Не се колебайте да казвате това, което намирате за правилно. И най-малката несправедливост не бива да се толерира. Продължавайте да действате по реализацията на вашите мечти. Някои от тях са близо до изпълнението им.

     
 

Козирог

Не бива да пропускате динамиката на деня. Стремете се към по-добра организация и обръщайте внимание на детайлите. Оставете на партньора си по-голяма личностна свобода и възможност за развитие.

     
 

Водолей

Околните могат да се изненадат на готовността ви да простите на някой, който ви е наранил. Идилията в отношенията с вашия партньор може да си отиде, ако посети роднините си тези дни.

     
 

Риби

Не прекалявайте с някои свои задължения. Бързането може да ви бъде лош съветник. Малко са мераклиите, които наистина да ви подкрепят. Тялото ви жадува за повече движения, които могат да бъдат набавени чрез спорт или секс.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Животът е човешка игра по божествените правила. Човек винаги има две причини да направи нещо: добра причина и истинска причина. Каквото и да правиш, с когото и да се срещаш, помни! Винаги давай без да запомняш, и винаги получавай без да забравяш. В живота има добри и лоши моменти. Изтърпете лошите и се радвайте на добрите. Позволете другите да научат собствените си уроци и не се превръщайте в техни съдници. Най-голямата грешка е да се опитваш да поправяш грешката на друг. Създайте умението да възприемате положително света и ще създадете своя късмет. Създайте красота, мир и хармония в света около вас. Нека цялата красота и изобилие на света бъдат ваши. Всичко е във вашите ръце, затова не трябва да го изпускате. Стремейки се към върха помнете, че това може да бъде не Олимп, а Везувий. Фортуна често се усмихва на този, когото не забелязва Темида. Великата наука да се живее щастливо се състои в това, да живеете само в настоящето. Наспете се хубаво, за да се събудите на другия ден готови да се изправите срещу новите предизвикателства.

 

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп