Хамес Родригес е искан от Байерн, ПСЖ и Манчестър Юнайтед

Спорт

01-05-2017, 12:00

Снимка:

btv

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Може да остане и в Реал

Футболистът на Реал Мадрид Хамес Родригес е смятан за сигурен пътник през лятото, появиха се обаче слухове, че е възможно ситуацията около комлумбиеца да претърпи обрат. По информацията на ОК Хамес ще придобие испанско гражданство съвсем скоро.

Това вероятно ще се случи след три месеца, тъй като запознати казват, че той вече е минал успешно нужните изпити в института Сервантес.

Твърди се, че е възможно Реал да обмисли вариант да запази Родригес в редиците си и просто да се опитва да освободи едно място за чужденец. Другата обсъждана хипотеза е просто „лос бланкос“ да се стремят да продадат по-скъпо халфа.


Хамес Родригес  акостира в Кралския клуб през лятото на 2014 година. От испанския гранд броиха 80 милиона евро на Монако за футболиста, който предизвика фурор с представянето си на Мондиала в Бразилия.

В последните месеци обаче името на Хамес е спрягано за напускане на „Сантиаго Бернабеу“. Като възможни тимове, в които може да продължи кариерата са сочени Ювентус, Манчестър Юнайтед, ПСЖ и Байерн Мюнхен.