Слънчев календар - неделя, 30 април - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - неделя, 30 април

30 април 2017, 11:25 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

11 слънчев ден – Свързан е със Слънцето. Денят е светъл и радостен. Време за познание и откриване на света, за ограмотяване, четене и учение.
В този ден се препоръчва всичко да се прави с лекота, бързо, да се приведе дома в ред, да се приемат гости. Нежелателно е да се започва продължителен цикъл на гладуване. Да не се осквернява въздухът с цигарен дим например. На децата не трябва нищо да се отказва, направете м подарък. Играйте с тях, спомнете си своето детство. Купете си нещо, което сте мечтали в детството, но не сте го имали, нищо, че вече сте големи. Вашето вътрешно дете също се нуждае от внимание. Не се препоръчва да сте бавни в действията, много да спите и да мързелувате. Добре е да шиете нещо или да правите ремонт. Изчистете дома си до блясък. Не бива да копаете земята, да сеете или да садите.
Диета – добре е много да се яде, но не сладко и не месо.
Облекло -  Придържайте се към ярките цветове. Избягвайте мрачните тонове, синьо и черно. Камък на деня е златист авантюрин.
Знамения – Добри знаци са неочаквана изненада, слънчево време, играещи деца, падаща книга, летяща птица.
Лош знак е разбито стъкло, счупена брава или счупен ключ.
Сънища – Да не се обръща внимание на сънищата в този ден. Сбъдват се само конкретните сънища. Не е хубаво да сънувате починали. Ако те ви викат – загуби и лишения. Ако сънувате кон, подкова – знак за разрешение на кризисна ситуация.
Числа на деня – 11, 34, 79

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп