Дневен хороскоп - събота, 29 април 2017

Хороскоп

28-04-2017, 18:43

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 24-30 април 2017

 

Овен

За вас е време за познание. Вероятно ще направите различни открития. Ако ви преследват неразрешени проблеми, възползвайте се сега да намерите нов подход към излизане от дадената ситуация.

     
 

Телец

Денят е добър и перспективен за вас. Подходящ за оздравителни процедури и  интелектуални дейности. Ще бъдете склонни да виждате около себе си повече хармонията и красотата, отколкото дисхармоничните явления.

     
 

Близнаци

Склонни сте да говорите безкрайно и да давате рационални обяснения на своите чувства. Ще се появи потребност да свързвате своите духовни убеждения с умствените си разсъждения. Ще се усетите раздвоени по някакъв повод.

     
 

Рак

Ако досега сте били скъпи на думи, сега отново ще станете приветливи и разговорливи. Лунните ритми ще се отразят обаче на емоционалното ви състояние. Стремите се да покажете пред другите самоувереност, макар вътрешно да не се чувствате така.

     
 

Лъв

Вероятно ще имате “удоволствието” да се справяте с множество ситуации. Може да изпаднете в раздвоение или двойственост спрямо другите. Внимавайте малко повече от обикновено поради днешната си разсеяност.

     
 

Дева

Лунното влияние ще се отрази на интуитивното ви възприятие. По всяка вероятност ще се почувствате разсеяни и недостатъчно уверени в себе си. Трудно ще се справяте със своите емоции и ще контролирате реакциите си.

     
 

Везни

Сега набирате от лунната сила  нужната ви енергия за успешните си интелектуални стремежи. Ще се пробудят отново някои ваши скрупули. Другите ще ви усещат като малко по-лекомислени.

     
 

Скорпион

Разкъсвани от вътрешната си двойственост можете да почувствате разрив между вашата вътрешна и външна същност. Горите в собственият си огън, но ще опитате да се скриете зад някаква маска, за да не разберат другите.

     
 

Стрелец

Вашата природа ще е склонна към многостранност в своите проявления. Ще са характерни за личността ви качества като непостоянство, игривост, вятърничавост, шегобийство. Самите вие оставате скрити, но умеете да “надничате” в душите на хората.

     
 

Козирог

Днес ви очаква един възхитителен ден и приятни емоции. В нормалното си състояние се стремите към постоянство и стабилност, но сега сте склонни към промяна във вашите планове.

     
 

Водолей

Днешните вибрации засилват вашата и без това голяма общителност. Ще се чувствате точно на мястото си, макар че ще ви липсва достатъчно съсредоточеност. Сега изглеждате малко по-вятърничави.

     
 

Риби

Възможно е днешният ден с какво да ви зарадва, но все пак може да намерите на какво да се посмеете. Ще се губите в някакви догадки. Способността ви да се съсредоточавате ще отслабне. Вниманието ви изцяло ще е насочено към вас самите.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Апостол Павел казва: “Най-после, братя, всичко що е истинно, що е честно, що е справедливо, що е праведно, що е любезно, що е благодатно, - ако има нещо добродетелно, и ако има нещо похвално, - това зачитайте! “/Посл. към фил. 4: 8/ За това мислете! Настройте мислите си положително, гледайте на живота позитивно. Превърнете доброто мислене в навик и мисленето ви ще стане още по-добро, животът ви също. Да станеш добър мислител е дисциплина. Бъдете дисциплинирани. Промяната на вътрешната нагласа, променя и поведението. Всеки иска да промени света, но никой не иска да променя себе си е установил Лев Толстой. Промяната трябва да започне от самите нас. Настроението влияе върху действията, а действията върху настроението. Не можеш да имплантираш идея в чужд разум. Можеш единствено да я подскажеш, а семенцето, ако намери някъде благодатна почва, там ще се засее. Разбирането е бавен процес и еволюционен, не може да бъде ускорен насилствено.