Симеоне знае как да се справи с Реал в два мача от ШЛ

Полуфиналите в Шампионската лига не изглеждат никак ясни

Реал - Атлетико и Монако - Ювентус. Жребият така избра да бъдат първите полуфинали .в Шампионската лига.


Загубата на Реал от Барселона за първенство показа,че "белия балет" е уязвим. Наистина срещата с "дюшекчиите" е полуфинал в Шампионската лига. Но все пак това си е градско мадридско дерби.

А Сммеоне и Атлетико знаят как да се справят с "меренге" в два мача. Да,в два финала на ШЛ през 2014 и 2016 не успяха. Но бешще за малко и срещата бе само една. А и съдиите побутнаха Реал.

Сега, двубоите са два. Симеоне отново ще предложи тактически капани на Реал. Още повече,че има още една среща. И тя е на "Висенте Калдерон". Което означава,че Атлетико ще има известно предимство.


Монако приема Ювентус в първата среща в Княжеството. На пръв поглед тимът на Алегри няма от какво да се опасява. В момента Юве е в отлична форма и не се притеснява да играе еднакво добре и като домакин и като гост.

Важно е да се види дали си заслужаваше Монако да остави полуфинала за Купата на Франция така демонстративно на ПСЖ за да се съсредоточи за двубоя с Юве. В Париж преди няколко дни само Раги и Жермен бяха сред титулярите при логичната загуба на почти втория тим на Монако с 0:5.

Сега отборът няма да има извинение, ако направи издънка защото ще играят и Мбапе и Фабиньо и Силва и всички, които през годината показаха отлични игри.