Дневен хороскоп - петък 28, април 2017

Хороскоп

27-04-2017, 18:41

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 24-30 април 2017

 

Овен

Не планирайте много дела за вършене. Така или иначе няма да имате нито сили, нито време за всички. Може да възникнат непредвидени проблеми, които изискват незабавни решения.

     
 

Телец

Добре е да се възползвате от благоприятната астрологична обстановка и да се отдадете на работата, която имате да вършите. Вечерта обаче се препоръчва да прекарате в спокойна обстановка у дома или с приятели.

     
 

Близнаци

Всички въпроси ще намерят своето благополучно разрешение. Въпреки това ще има и такива, които ще придирят за разни неща. Важното е да не се оставяте да ви водят емоциите и да се придържате към правилото, че мълчанието е злато.

     
 

Рак

Не е изключено да удържите победа над конкурентите си или тайни недоброжелатели. Промените в деловата сфера или бизнес сътрудничество ще донесат стабилност и финансово благополучие.

     
 

Лъв

Денят ще бъде успешен за Лъвовете с творчески професии. Лесно могат да възникват конфликти и спорове. Опитайте се да не обръщате внимание на дразнителите около себе си и оставете всичко да отмине.

     
 

Дева

Довършете започнатото. Новите неща отложете. Въведете в ред документацията си, вероятно имате неплатени сметки, които чакат да бъдат оправени. Споделете с подходящи хора плановете си. Може да получите полени съвети.

     
 

Везни

При въпроси от професионално естество се изисква нетрадиционен подход и бърза реакция на променящите се обстоятелства. Днешната обстановка може да повлияе върху настроението ви.

     
 

Скорпион

Астрологичните обстоятелства частично ще способстват изпълнението на вашите дела, но и вие трябва да се потрудите за това. Всеки възникващ спор или конфликт е нужно да се ликвидира още в самото начало.

     
 

Стрелец

Хубав ден, в който може да има приятни събития. Избягвайте да участвате в съмнителни мероприятия, тъй като това може да доведе до загуба на пари. Може да попаднете в добре скроена ситуация, което да ви донесе вреда.

     
 

Козирог

Информацията получена от приятели може да бъде много ценна и да доведе до нов източник на доходи за вас. Пазете се от агресивни хора и животни. Покупка направена днес ще ви донесе много радост.

     
 

Водолей

Обстоятелствата са благоприятни за въпроси от финансов характер. Внимателно се вслушайте в думите на този, който се опитва да прокара нова идея. В нея има резон. Полезната информация може да дойде от там, откъдето не сте очаквали.

     
 

Риби

Всяка инициатива днес може да има обратния ефект на очакваното. Не се опитвайте да разберете смисъла на случващото се. Съгласувайте действията си с другите и много проблеми може да изчезнат напълно.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  В петък, денят на Венера за какво друго може да се говори освен за красота? Един от секретите за спящите красавици и красавци е, че е желателно да спите разголени. Това е не само по-сексапилно и еротично, но и отлично действа на кожата, позволява й пълноценно да диша по време на сън. Ако ви е студено най-добре си сложете допълнително одеяло. Вместо да се излежавате в леглото сутрин, опитайте се да станете по-рано и вие ще забележите, колко положителни емоции ще имате и колко полезни дела ще свършите през този ден. Възможно е отначало да ви се иска да спите, но помнете, че това не е истинска потребност, а лоша привичка на организма. После това ще премине. Гимнастиката, бавните водни процедури, щателни грижи за себе си ви дават възможност да се приготвите за едно пълноценно и полезно утро. Дайте покой на ума си и позволете на вътрешното си Аз да ви подскаже правилните решения за днешният ден.