Дневен хороскоп - четвъртък, 27 април 2017

Хороскоп

26-04-2017, 18:42

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 24-30 април 2017

 

Овен

Вероятно ще се почувствате объркани в любовните си отношения. Вашата привързаност може да се окаже повече разрушителна, отколкото градивна. Не задушавайте партньора си и му оставете повече пространство.

     
 

Телец

Продължавайте да бъдете практични, рационални и педантични в работата си. Обаче не придиряйте за действията на другите повече, отколкото би трябвало и не търсете грешки там, където ги няма.

     
 

Близнаци

Денят е добър и носи равновесие, но сте загубили някъде своето вдъхновение. Нуждаете се от стимулация на мозъчната дейност, но избягвайте да използвате големи количества кафета и силни чайове като заместители.

     
 

Рак

Отношенията с околните през днешния ден няма да са особено стабилни. Възможни са както приятни моменти, така и някои разочарования. Промените около вас съпътстват и промените в душата ви.

     
 

Лъв

Успехът ви ще бъде право пропорционален на вашата активност. За своите цели ще трябва да се възползвате от недостатъците и слабостите на околните без да прекалявате разбира се.

     
 

Дева

Сега сте съсредоточени предимно в себе си. Аналитичните ви способности са на ход. Набиват ви се в очите всички детайли, които досега сте пропускали. Не съдете строго себе си. Постепенно през деня ще намерите своето умиротворение.

     
 

Везни

Вероятно ще трябва да положите доста усилия навсякъде. Тактично се приспособявайте към настоящите обстоятелства и не им се съпротивлявайте. Промените, които обмисляте, засега ще трябва да почакат.

     
 

Скорпион

Всички не може да са такива късметлии, но болшинството от Скорпионите ще са облагодетелствани. Много от вас ще бъдат в точното време на точното място. Втората половина на деня ще бъде по-хармонична и продуктивна.

     
 

Стрелец

Развитието на събитията до голяма степен ще зависи от личните ви мотиви и подбуди. Внимавайте много, защото самосъзнанието ви днес има освобождаващо и разширяващо въздействие.

     
 

Козирог

Ако съумеете да налучкате правилният подход към нещата, ще постигнете забележителни резултати. Инвестирайте вашата практичност, предприемчивост и организаторските си качества в нещо полезно.

     
 

Водолей

Повечето от вас  ще се интересуват от получаване на нови знания и достигане до сърцевината на нещата. Увеличават се и творческите ви способности. Следвайте собствената си устременост и вътрешния подтик.

     
 

Риби

“Много труд” е мотото на днешния ви ден. Подходящо време както за умствена, така и за физическа работа. Напълно е възможно при вас да има щастливо стечение на обстоятелствата.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Не можем да променим нищо от своето минало. Бъдещето е там някъде напред и неизвестно. Единственото, с което разполагате е сегашният момент. Насладете му се! Живейте днес и сега! Всеки миг предоставя възможности за избор. Не ги пропускайте и бъдете благодарни! Не отказвайте нищо, което идва при вас даром. Един духовен метод за подмладяване е да не държите в ума си нито своите, нито чуждите погрешки. Ако обикнете всички хора и не виждате никакви погрешки в никого, неусетно ще се подмладите. Идеите имат кратък живот, затова действайте преди да е изтекъл срокът им за годност. Въплътявайте хубавите идеи в нашата триизмерност. Възприемайте света позитивно и жизнерадостно и никога не позволявайте на пречките да ви спират. Какъвто и проблем да ви връхлети, помнете, че винаги е можело да стане и по-зле. Гледайте по-философски на света и знайте, че в крайна сметка нещата ще се подредят. Нека общуването с другите хора ви носи радост и любов!