Лазар Лазаров: Процедурата по обществената поръчка за "Марица" е изрядна - bulgaria.utre.bg

Лазар Лазаров: Процедурата по обществената поръчка за "Марица" е изрядна

26 април 2017, 14:03 | Мила Иванова
  • Снимка:
    btv.bg/кадър

Днес говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова обяви, че Лазаров е човекът, който е обект на разследване за нередностите при изграждането на лот 1 от АМ "Марица"

Процедурата по обществената поръчка за лот 1 на магистрала "Марица" е изрядна. Това коментира бившият шеф на Агенция "Пътна инфраструктура" Лазар Лазаров, съобщава "Труд". Спазени са всички изисквания на закона, допълни той.

Припомняме, че вчера ДАНС и прокуратурата влязоха в агенцията и обявиха, че се води досъдебно производство за длъжностни престъпления.

Днес говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова обяви пред БНТ, че Лазаров е човекът, който е обект на разследване за нередностите при изграждането на лот 1 от АМ "Марица". Става въпрос за допълнителна поръчка за над 50 млн. лева, възложена на фирмата "Пътища Пловдив".

Лазаров коментира и доклада на инж. Цвета Тимева, която в момента е секретар по регионалното развитие на президента Румен Радев. От него става ясно, че Тимева е предложила да бъде направена допълнителна поръчка за строителни работи по първия лот на магистрала Марица от Оризово до Димитровград. Имаше необходимост от такава поръчка, категорично заяви Лазар Лазаров.

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета