Дневен хороскоп - сряда, 26 април 2017

Хороскоп

25-04-2017, 18:40

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - сряда, 26 април

Седмичен хороскоп за 24-30 април 2017

 

Овен

Изгледите са денят да е добър, но с малката уговорка да не се поддавате на никакви провокации и емоционални предизвикателства. Минутната слабост може да ви струва много. Ще ви споходят интересни идеи.

     
 

Телец

Днешният ден е по-скоро ден на отвлечени разсъждения, отколкото на конкретни действия. Ако не се контролирате в действията си, може да имате проблеми. Много от вас ще бъдат обзети от романтични чувства.

     
 

Близнаци

В главите ви се оформят нови идеи, призвани да играят важна роля във вашия живот. Приемайте съветите и предложенията на другите, но първо проверявайте тяхната осъществимост и полезност.

     
 

Рак

Важните въпроси за вас, които са свързани със семейство, деца, здраве, домашни грижи,  обсъдете и с други хора. Така ще чуете различни гледни точки. Страничното мнение в някои случаи е по-обективно, отколкото собствените ви размишления.

     
 

Лъв

Държите за сега всичко под контрол, но е време да приключвате вече с някои дела. Сегашното ви спокойствие и задоволство за съжаление няма да са дълготрайни. Бъдещите си планове правете грижливо и обмислено.

     
 

Дева

Като цяло денят е благоприятен. Жизненият ви тонус е достатъчно висок, обаче ще ви липсват стимули. В личните отношения могат да изплуват стари проблеми или разногласия.

     
 

Везни

Ако се обръщате за съвети, правете го към хора, чийто професионализъм е безспорен по дадените въпроси. В отношенията с близки или роднини могат да настъпят незначителни спорове.

     
 

Скорпион

Ден, в който могат да се надигнат вашите пороци, страхове и страсти. Пазете се от злото, което се крие не само у другите, но и у вас. Голяма е вероятността лесно да се поддавате на илюзии, измами и заблуди.

     
 

Стрелец

Движеща сила през днешният ден ще бъде вашият алтруизъм. Ще се откажете от едни планове за сметка на други. Препоръчва ви се да преминете на по-лека и разтоварваща диета. Избягвайте безсмислените спорове.

     
 

Козирог

Днес ще се проявите като доста уважаван авторитет. Тъй като сте спечелили вече доверие, ще се допитват до вас за съвети и мнения. В някои отношения трябва да бъдете по- инициативни.

     
 

Водолей

Може да се наложи да вземете на бързо някакви решения. Ако не се чувствате бодри още от сутринта, то по-добре да не поемате големи отговорности. В интимните си отношения се постарайте да бъдете по-нежни и ласкави.

     
 

Риби

В известна степен ще ви обземат нерешителност и колебание. Ще забележите, че вашата самоувереност постепенно се изпарява и отстъпва място на собствената си противоположност.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Злото зло не лекува. Доброто лекува злото. Лошите мисли покваряват ума. При всяко лошо отношение към себе си и околните, ти губиш светлината на ума си, топлината на сърцето си, силата на волята си. Силата на човека е във въздържанието, в самообладанието. Всякога имай зачитане към човека. Никога не осъждай за една постъпка, която е направил някой, за да не изпаднеш в същите горчиви опитности. Не си поставен за съдия. Не говори лошо за другите, защото омърсяваш ума и устата си. Не унижавай в сърцето си никого. Не се присмивай никому. Не обиждай никого, на никого не прави зло. Лоши неща не говори. Щом бог търпи лошите, и грозните, и невежите, и ние ще ги търпим. Не одумвай хората. Не ругай, не насилвай никого. Всяко насилие спрямо, когото и да било, е насилие срещу Бог, спрямо Божествения Дух. Ако се присмееш на някой човек за недъг или недостатък, този недъг ще те настигне все някога. Трябва да се радваш на хубавите неща, за да ти дойдат те. /думи на Учителя/