Слънчев календар - сряда, 26 април

Хороскоп

25-04-2017, 18:29

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 24-30 април 2017

7 слънчев ден – Ден на Безсмъртието, Светия Дух, „живата вода”. Време за укрепване на традициите, най-добрият ден за любов, зачатие на детенце, творчески начинания.
Тотем на деня – Белият Ястреб, Албатрос, символ на поривистост, безстрашие, творчество.
Препоръчва се да започвате творчески дела, да садите растения, храсти, дървета, да се веселите и да пеете. Денят е добър за пътуване. Добре е да се прекара този ден извън дома. Не късайте листа и цветя. Неблагоприятно време за големи покупки. Хубаво е да се занимавате с физически упражнения. Противопоказни са строгите икономии. Вземете парна баня, сауна.
Облекло -  Препоръчва се носенето на по-леки дрехи за съхраняване на вътрешната топлина. Цветовете на деня са бяло, жълто, златисто. Да се избягват тъмните тонове и особено кафявото. Камъкът на деня е  сердолик – камъкът на безсмъртието.
Знамения – Случайно, ако се попарите – знак за пречистване.
Ако лампата ви изгори или светлината угасне – неприятности.
Ако ви се скъса обувката – загуба на небесна защита.
Лошо е ако ви се появят върху кожата пъпки – предупреждение за заболяване на вътрешните органи. Знак за вътрешна нечистота. Трябва да следите за здравето си.
Ако има много кал по пътя и колата ви се изкаля цялата – знак за позор и преживян срам.
Да видите хлебарка на пътя или в чантата – знак, че не можете да се освободите от своите зависимости.
Сънища – Благоприятни са всички сънища, свързани с цветя. Ако болен сънува цветя, значи скоро ще оздравее. Да сънувате плодовете на дърво – знак за благоденствие и изобилие. Лошо е да сънувате животни- мизерия, проблеми, разпри.
Числа на деня – 7, 9, 13 49, 56