Дневен хороскоп - вторник, 25 април 2017

Хороскоп

24-04-2017, 18:45

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - вторник, 25 април 2017

Седмичен хороскоп за 24-30 април 2017

 

Овен

Днес ще бъдете склонни да се впускате във всякакви крайности. Контролирайте горещия си темперамент. Главното е да не кипвате, а до няколко дена всичко ще се успокои и нареди както трябва.

     
 

Телец

Може да се очаква лек спад в настроението ви, умора и проблеми със здравето. На повечето от вас им се иска да бъдат сами и оставени на спокойствие. Ще трябва да се приспособите към трудностите. 

     
 

Близнаци

Прекарайте деня спокойно, не хабете много физически сили, защото трудно ще ги възстановите след това. Вашата енергия повече подхожда за довършване на започнати дела, отколкото за нови начинания.

     
 

Рак

През по-голямата част от деня настроението ви ще бъде не съвсем делово. В този период не се нагърбвайте с дългосрочни и сложни задачи. Напълно достатъчни са кратките задачи, които лесно могат да се изпълнят.

     
 

Лъв

Направете си строг разчет на деня и се придържайте към него. Ще се радвате на енергиен подем, а доброто настроение и самочувствието ви са обезпечени. Смело участвайте в събитията. Не се безпокойте - ще успеете да се справите с всичко.

     
 

Дева

Днес ще получите важен съвет. Обезателно се вслушайте в него. Не правете нищо излишно и се доверете на мъдростта на тези, които са редом до вас. Вашата разсеяност и невнимание могат да ви докарат беди.

     
 

Везни

Вие си правите интересни планове, но малко трудно ще можете да ги реализирате. Добре ще е да сте подготвени за това. В средата на деня ще ви обхване странно емоционално състояние.

     
 

Скорпион

Постарайте се да мислите позитивно и не се отдръпвайте от настоящето. Успокойте своите мисли и чувства, за да придобиете реален поглед върху действителността. Възможно е нещо странично да ви подтикне към определени действия.

     
 

Стрелец

Възможно е днес да не ви върви особено. Неприятен сюрприз може да ви изненада по всяко време и на всяко място. Склонни сте да вземате решения, които в последствие да се окажат неправилни. Излишни финансови разходи.

     
 

Козирог

Важен фактор през днешния ден може да бъдат планираните и добре премислени действия. В работата и бизнеса са възможни конфликти и недоразумения. Не е времето, когато от своята гледна точка може да се основавате на не проверени факти.

     
 

Водолей

Вселената определено днес ще е на ваша страна. Вие просто се наслаждавате и радвате на живота. Целия ден ще имате добро настроение и благоразположение по непонятни за другите, а може би и на самите вас причини.

     
 

Риби

Избягвайте да говорете днес за своите чувства, дори да са много дълбоки и прекрасни. Необходимо да се успокоите, за да прецените кой е верният път, по който трябва да поемете и да решите всички тези проблеми.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Винаги има край нас неща, които ни дразнят. Сега си помислете обръщате ли им достатъчно внимание или ги отминавате без да се задълбочавате в тях? Повечето хора го правят и не могат да спрат да мислят за това ден и нощ. А онова, върху което се съсредоточаваме, се разраства, затова е по-добре да се концентрираме върху спокойствието, радостта, хубавите неща от живота ни, всички онези по-фини аспекти, с които влизаме в контакт и не само да мислим върху това, което искаме, но и да кажем какво искаме, да призовем желанията си. Изказвайки го на глас ние раздвижваме не само въздуха, но и етерния свят наоколо, активираме процеса на проявлението. Молитвата е също форма на призив особено, ако е произнесена на глас. Ако нещо ви безпокои, правете обратното - дръжте го за себе си и не го изразявайте на глас, за да не стане реалност. Като призовавате, сътворявате това, от което се нуждаете.