Меси показа величието си на "Бернабеу"

Спорт

24-04-2017, 17:13

Снимка:

btv

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Меси преподписва през май с Барселона

Бонучи се сдоби с фланелката на Меси

Лео върна Барса в битката за титлата в Испания

Меси показа величието си на "Бернабеу". С два негови прекрасни гола и със страхотно попадение на Ракитич,тимът на Барса спечели като гост "Ел Класико" насред Мадрид с 3:2.


По този начин Лео върна Барса в битката за титлата в Испания. Двата четвъртфинала-реванш в Шампионската лига бяха показателни за испанските грандове.

Всички едва ли не одумаха Барса,че това е нейният таван, след като Юве успя да ги неутрализира на "Камп Ноу" за 0:0. Говореше се,че Реал ще спечели с лекота това поредно гигантско дерБи.

И защото Реал отстрани Байерн. Феновете на "белия балет" бяха заслепени от двете победи с по 2:1 в Мюнхен и 4:2 след продължения в Мадрид.

Само,че пропуснаха да отбележат,че ако Видал бе вкарал в първата среща дузпата резултата ставаше 2:0 за Байерн и мачът отиваше в друга посока.

В Мадрид бруталното подпиране от съдията Кашай и двата гола на Роналдо от засада също не отвориха очите на феновете на Реал.


И така в мача на истината между двата испански гранда най-големият футболист в момента в света Меси свали от раз картите с двата си феноменални гола. За Роналдо и компания остана да гледат как губят насред собствения си стадион.

Между другото разни специалисти се бяха "загрижили" какво става с Меси. че е излазъл от форма. И вече не бил мотивиран. А Лео просто затвори устите на всички, които му предричаха спад във формата с великата си игра в "Ел Класико".

Така първенството се завърза,а Барса отново е в играта за титлата.