Звездни имена подсилват участниците за Купа България 2017

Теодор Тодоров, Тодор Скримов и Боян Йорданов се подготвят с Монтана Волей

"Монтана Волей“, "Нефтохимик 2010" (Бургас) и "Добруджа 07" (Добрич) се подсилиха с изключтелно класни имена за предстоящите волейболни битки от Купа България 2017 в Добрич. Към бронзовите медалисти от Суперлигата се присъединиха националите Тодор Скримов и Теодор Тодоров. Посрещачът и центърът от няколко дни тренират с тима в очакване на първия си двубой от турнира с ЦСКА (София). Срещата в зала „Добротица“ е утре от 20:00 ч. и ще бъде предавана на живо по Диема Спорт.

Освен със Скримов и Тодоров към „Монтана Волей“ се очаква да се присъедини и диагоналът Боян Йорданов, който все още не е картотекиран официално, съобщи БФ волейбол.

Настоящият шампион „Нефтохимик 2010“ (Бургас) вече си осигури услугите на Николай Учиков, а „Добруджа 07“ (Добрич) се подсили с Добромир Димитров. Очаква се участниците във финалната шестица да привлекат още нови състезатели към редиците си, като крайният срок да ги картотекират изтича във вторник.

Купа България стартира утре от 17:00 ч., когато един срещу друг излизат „Черно море“ (Варна) и домакинът „Добруджа 07“ (Добрич), а преди двубоя ще се проведе официалната церемония по откриването.