КЕБА е зведата на сръбската вечер на Tabiet-Възраждане в София

Драган Коич със специално видео обръщение за българските си фенове

Сръбската звезда Драган Коич – Кеба ще излезе БЕЗПЛАТНО на сцената на Tabiet - Възраждане на 29 април. Първият кулинарно-музикален фестивал от турнето, което ще обиколи България стартира на 28 април в Парк Възраждане в София и ще приключи вечерта на 1 май.
„Оценявам много високо българските изпълнители – Азис, Тони Стораро. Много се възхищавам на Преслава. Тя е мой фаворит! Обожавам кариерата и творчеството ѝ. Има душа и талант. Ще ви разкрия една тайна – имам план да направим дует, но все още търся подходящата песен. И от сърце се надявам да стане мега хит! Уважавам и Софи Маринова, Глория, Анелия и още много други. Извинявам се, ако забравям някого. В България има много истински музиканти, които усещат музиката и са царе на сцената”, каза наскоро Кеба преди участието си в първия Балкански бал.
ВИДЕО обръщение на Драган Коич – Кеба вижте тук.
Както е известно на 28 април гостите на Tabiet ще имат възможност да слушат БЕЗПЛАТНО Йордан Йончев – Гъмзата и неговото брас шоу. Същия ден Славеят на Родопите Николай Славеев ще подгрее любителите на добрата храна и качествената музика. Специално кулинарно шоу в 12 часа на 28 април ще направи известният готвач Иван Звездев, който ще представи нестандартни рецепти.
Гръцкият певец Диогенис Франсанас е звездата, която ще излезе БЕЗПЛАТНО на сцената на Tabiet - Възраждане на 30 април. В гръцката вечер същия ден ще се включат също Люси и Андреас.
Нели Петкова, Валя Балканска и гайдарят Петър Янев пък ще зарадват БЕЗПЛАТНО феновете на автентичната българска музика в Българския фолклорен ден от „TABIET”- Възраждане – 1 май.
Гоститете на събитието ще имат възможност да опитат уникалните кухни на ресторантите Котилото, Samer Grill House, Momento и др.
„TABIET”- Възраждане се организира под патронажа на кмета на район Възраждане Савина Савова и със съдействието на Столична община и Софийски имоти.
Целодневна програма, специална сцена за деца с професионални аниматори, множество атракциони, танцови уъркшопи, демонстрации на известни готвачи, надяждания и спортни състезания с над 1500 награди са част от кулинарно-музикален фестивал “TABIET”, който тръгва на национално турне. Следващите спирки на феста са Дупница (5-8 май), Ботевград (11-14 май), Пловдив (18-21 май) и Хасково (25-28 май).
Фестивалът е страхотна възможност за компаниите да представят своя каталог или нов продукт, особено в сферата на хранително-вкусовата промишленост.
“TABIET” е не просто фестивал! “TABIET” е пътешествие в света на кулинарните изкушения и хубавата музика.
Очаквайте информация за сръбските звезди, които ще излязат на сцената на 29 април.
За кулинарно участие се запишете на тел: 0888 30 40 83, 0889 76 46 06
За музикално участие се запишете на тел: 0888 30 40 83, 0889 76 46 06
Повече подробности за “TABIET” – кулинарни фестивали научете на: https://www.facebook.com/TabietFest/?fref=ts
Повече подробности за “TABIET” – София научете на: https://www.facebook.com/events/193606344488133/