Дневен хороскоп - понеделник, 24 април 2017

Хороскоп

23-04-2017, 18:46

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 24-30 април 2017

 

Овен

За Овните ще са актуални въпросите свързани с професионалната реализация. Обстоятелствата около вас няма да бъдат леки. Малко трудно ще ви бъде, но със сигурност ще преодолеете всичко!

     
 

Телец

През днешния ден ви очакват неочаквани срещи и странни откровения - не ги избягвайте! Вероятно човекът, с когото ще говорите ще ви се стори на пръв поглед странен, но явно ще изиграе някаква важна роля.

     
 

Близнаци

Близнаците ще имат един сравнително добър ден. Трудните задачи успешно ще решите със съвместните усилия на верни съмишленици. Търсете приятели даже там, където смятате, че ги няма.

     
 

Рак

Постарайте се да не стигате до състояние на крайна умора днес. Успех ще постигнете макар и не в този размер, както сте си го представяли. Използвайте максимално всяка възможност, която ще ви се предостави.

     
 

Лъв

Ограничете за малко своите желания и се съсредоточете върху задълженията си и задачите, които имате. Лесно може да се превърнете в “герои на деня”, но има вероятност славата да е скандална.

     
 

Дева

От много работа вие не се боите. Не допускайте дори за миг да се съмнявате в себе си и се борете с всички сили да стигнете до края на поставените задачи. Благоприятен ден за интимните отношения и за любов.

     
 

Везни

Днес ще сте изпълнени с толкова доброжелателност и миролюбие, че ще положите всички усилия, за да избегнете и най-малките спорове и конфликти, въпреки това срещу течението трудно се плува.

     
 

Скорпион

Бъдете бдителни и не изпускайте своето. Вие сте на пика на вашата активност и денят може да ви донесе промени, които да произтичат от това. Отделете нужното внимание на профилактиката на здравето.

     
 

Стрелец

Денят може да се окаже напрегнат за мнозина от вас. Бъдете по-сдържани в делата, които не можете да управлявате. Трябва да се пригодите към обстоятелствата. Направете си едно разписание за предстоящите задачи.

     
 

Козирог

Не се отказвайте от знаците на внимание и помощ от страна на вашите приятели или силните на деня. Професионализмът ви и умението да приемете нови знания ще ви бъдат само от полза и са залог за вашия успех и благосъстояние.

     
 

Водолей

Сега е достатъчно само една грешна стъпка, за да излезе ситуацията извън контрол. Откажете се от неоправдани експерименти и нека всичко да си върви по реда си. Жизненият ви тонус започва да намалява постепенно.

     
 

Риби

Не се отнасяйте към околните с пристрастие. Със своето поведение може да причините болка на другиго, но основна вреда само на себе си. Преди да тръгнете да правите нещо, първо помислете дали това е най-доброто взето решение.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Усетите ли някакво стягане в главата си, това показва, че сте в дисхармония с мислите на околните. Когато сте в стаята и сте неразположени, излезте навън, променете мястото си. Когато отидете някъде и чуете нещо, което обърква умът ви, не стойте там. Никога не се интересувайте какво са казали хората за вас. Когато срещнете един човек, мислете за него най-хубавото, гледайте го от добрата му страна. Мислите ли добро за другите и те ще започнат да мислят добро за вас. Когото и да срещнете, кажете му добра дума /може и мислено, ако не познавате човека/. Спазвайте закона на точността. Бъдещето се гради върху точността. Когато обещаете нещо, постарайте се да го изпълните навреме. Силата на волята се състои в изпълнение на обещанията.