Борисов: Капанът на "червените олигарси" е обица на ухото за Цацаров (видео)

БСП не правят промяна, правят подмяна

Трябваше да завършим граничното съоръжението в най-кратки срокове, за да помогнем на Гранична полиция. Не е хубаво да си играем със страховете на хората, това не е държавническа позиция. Така Бойко Борисов коментира пред журналисти изказването на Румен Радев по време на освещаването на новопостроения православен храм "Успение на Пресвета Богородица" в кв. "Аврен" в град Ямбол.

Борисов благодари на всички ктитори помогнали за изграждане на храма и на архитекта направил проекта.

Относно коментара на Корнелия Нинова, че новото правителство няма да изкара пълен мандат, Борисов отговори: "Тя говореше и че ще ни победи преди месец. БСП прехвърля проблеми от болната на здравата глава. Надявам се Главния прокурор Сотир Цацаров и всички ще обяснят. Това, което се случва е обица на ухото на Цацаров. Червените олигарси правят само капани. Надявам се че Цацаров ще отговори. БСП не правят промяна, правят подмяна.

Аз пак ще кажа, кой махна трите посредника между България и Русия за доставката на природен газ. Дойдохме на власт и ги махнахме. БСП си бяха подготвили да заемат всички постове. Бяха си ги платили. Трябва да стане ясно защо червени олигарси са търсили държавни институции? Надявам се капана който те подготвиха срещу главния прокурор, ще щракне срещу тези които го подготвиха.

Ще започнат да говорят хора, наляли много пари в президентските и парламентарните избори. БСП си бяха разпределили всички постове. Дори митничари. Сега ще трябва да връщат това, което са взели предварително", коментира Бойко Борисов.

"B ĸapиepaтa cи нe cъм гoвopил нитo вeднъж зa дeлo c Цaцapoв", ĸaтeгopичeн e бъдeщият пpeмиep.

"Πoдмянa, a нe пpoмянa правят БCΠ", зaвъpши Бopиcoв.

Освещаване на новопостроения православен храм "Успение на Пресвета Богородица" в кв. "Аврен" в град Ямбол

Публикувахте от Бойко Борисов в 23 април 2017 г.