Бойко Борисов е на посещение в Бургас (видео)

„Червената олигархия” и зависимостите им всички ги знаем, така че не е изненада битката между „червената олигархия” заедно с нейния председател

Бойко Борисов е на посещение в Бургас. Съвместно с кмета Димитър Николов направиха инспекция на Южния обход на град Бургас (ул. "Крайезерна"). След това разгледаха напредъка по строителството на зала "Арена Бургас".

"За догодина юни ще направим хубав път между Бургас и Слънчев бряг. Каквото обещаем на хората ще го свършим", каза Борисов. По време на разговора всички се обръщаха към него с "господин премиер", въпреки че все още лидерът на ГЕРБ не е начело на страната. Това е въпрос на дни, защото се очаква да имаме кабинет "Борисов 3".

"Кметът на Бургас се задейства рано относно пътната инфраструктура в града и ще се свърши работата. Това е жизнено важно за града, икономиката и инвеститорите. Нека хората от Бургас разберат, че ще оправим цялата им инфраструктура. Връзката им с Поморие също. Колкото и да бързаме обаче, трябва да стабилизираме всичко, все пак минават много ТИР-ове", каза Борисов. "Ако започна да отговарям на други въпроси, хората от Бургас няма да разберат нищо за региона си. Не мога да ви кажа дали Ивелина Василева отново ще бъде министър", заяви Борисов.

Червената олигархия и зависимостите на БСП всички ги знаем, така че за мен това не е изненада. Знаете огромните пари, които се изсипаха на изборите – и на президентските, и на парламентарните.

Навремето имаше разправии между червените мобифони и червените баби, сега има между червените олигарси кой да надлее в партията. Така Борисов коментира горещия скандал в БСП с оставката на бизснесмена Георги Гергов.  

Виждате как много хора се тресат от нерви след загубата на изборите, защото са поели много ангажименти. Ние сме си спокойни – нашата работа е да правим пътища, зали, неща, които си остават за хората. При нас няма скандали за влияние, допълни Борисов.

Той отговори и на журналистически въпрос относно наличието на повишени норми на уран във водата на редица населени места у нас.

Такива норми е имало през последните 50 години. Питате ли хората какво им се е случвало докато е имало добив от  урановите мини по време на 17-ти, 20-ти, 30-ти конгрес на БСП.

Така че сега хич не им отива на някои  да говорят за Чернобил. Ако се върнем назад във времето, когато стана аварията, аз си спомням, че валеше дъжд, имаше манифестации. Майка беше направила салата от марули, разказа Борисов.

В 12.00 ч. Бойко Борисов ще присъства на освещаването на новопостроения православен храм "Успение на Пресвета Богородица" в кв. "Аврен" в Ямбол. Освещаването ще извърши Сливенският Митрополит Йоаникий.

Инспекция на Южния обход на град Бургас (ул. "Крайезерна"), един от важните проекти за цялата област, с чието завършване ще се спомогне за извеждането на транзитния трафик извън града.

Публикувахте от Бойко Борисов в 23 април 2017 г.

С кмета на Бургас Димитър Николов инспектирахме днес Южния обход на града (ул. "Крайезерна") и строителството на зала „А...

Публикувахте от Бойко Борисов в 23 април 2017 г.