Дневен хороскоп - четвъртък, 20 април 2017

Хороскоп

19-04-2017, 18:45

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 17-23 април 2017

 

Овен

Добре е в този ден да не започвате нищо значително и да не приемате важни решения, тъй като информацията ви е недостатъчно. Само, ако експериментирате и импровизирате ще можете да разчитате на някакъв успех.

     
 

Телец

Денят ви може да е напрегнат. Не само собствените ви очаквания няма да се оправдаят, но и разочаровани и подведени ще останат хората, които са разчитали на вас. По ваш адрес ще има недоволни изказвания и забележки.

     
 

Близнаци

Решенията, които ще вземате ще засягат не само вас, но и другите, за това трябва да бъдете още по-отговорни. Някои от вас ще преминат през малко изпитание, но ще го издържите.

     
 

Рак

Необходимо е да държите под контрол чувства като ревност, гняв и други негативни емоции, тъй като разрушителната им сила може да се прояви днес особено силно. Заемете се с физическа работа, това ще снеме малко от напрежението ви.

     
 

Лъв

Спокоен ден, който носи усещането за изпълнен дълг и добре свършена работа. На свободния пазар могат да бъдат сключени добри сделки. Не напускайте центъра на събитията - целете се високо и ще успеете.

     
 

Дева

По-малко говорете - в този ден е значително по-добре да се подхожда повече чрез действия, отколкото чрез разговори. А и с вас трудно ще установяват околните конструктивен диалог и има опасност лесно да се окажете в епицентъра на някой скандал.

     
 

Везни

Този ден ще ви даде възможност да направите нещо полезно, приятно и важно лично за себе си. Затова днес бъдете малко егоисти, колкото и парадоксално да звучи това. Сега това е най-доброто за вас.

     
 

Скорпион

От професионална гледна точка денят може да се окаже труден и сложен. Няма да ви се удаде да се отпуснете, но вашите емоции няма да са толкова бурни, така че ще успеете да се справите с тях.

     
 

Стрелец

Ще расте вашата раздразнителност и вие няма да се стеснявате гръмко да коментирате действията на околните, които не са по вкуса ви. Ще попаднете за кратко в центъра на събитията, но няма да останете в него.

     
 

Козирог

Доверете се на интуицията си, тя ще ви бъде ценен помощник. Плановете, които си правите, ще се реализират в последствие, дори ако съюзниците ви откажат да ви подкрепят, а недоброжелателите се опитват да ви пречат.

     
 

Водолей

За вас ще бъде успешен днешният ден, особено за творческите натури. Резултатите на вашите действия ще зависят не само от личната ви инициатива, но и от степента на вдъхновението.

     
 

Риби

Във вашите съвети ще се вслушват, но няма да бързат да ги изпълнят, така че не се хабете да съветвате другите. Полезно е да останете повече време в уединение и да се съсредоточите върху своя вътрешен свят.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Ученици попитали своя учител кои са най-нещастните хора: “ - Кажете, Учителю, кои хора са най-нещастни в света? – Това се вечно недоволните и искащи хора. – Нима те са грешници? – Не. На грешникът от време на време му е хубаво, а и няма абсолютни грешници на земята. Във всеки човек има добро и даже след смъртта си да отиде в чистилището, пак може да попадне на места, където се получава възнаграждение за високите пориви на душата си. А вечно недоволните винаги са нещастни и на тях не може да им се угоди. Даже да попаднат в рая, навярно пак ще предявят претенции към Бог, че не всичко е както трябва и да поискат да се измени по тяхно усмотрение.” Бъди винаги доволен от това, което получаваш от живота! И нека всеки твой ден да бъде пронизан от енергията на удоволствието и радостта, а най-трудните дела и отговорности да станат по-леки и приятни!