Дневен хороскоп - сряда, 19 април 2017

Хороскоп

18-04-2017, 18:35

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 17-23 април 2017

Слънчев календар - сряда, 19 април 2017

Бъдете различни от вчера, а утре различни от това, което сте днес!

 

Овен

Този ден ще бъде шумен и суетлив. Мнозина ще са склонни към необмислени действия. Звездите ви съветват да засилите самоконтрола си. Творческите ви изяви ще са на ниво. Грешка ще бъде безцелното губене на време.

     
 

Телец

Днес ще има известно напрежение, но общо взето денят ще е добър и спокоен. Ще проявите изтънчено остроумие и изумителна находчивост при излизане от неприятните моменти и вземане на решения.

     
 

Близнаци

Денят е добър за всякакви творчески занимания, а обичайните служебни задължения ще носят скука и отегчение. Ще сте склонни да действате без да преценявате последиците. Необходимо е да усилите самоконтрола си.

     
 

Рак

Денят е добър за всякакви начинания, за които не се изискват никакви допълнителни усилия. Влиянието на планетите към вас е неутрално. Можете да се занимавате с ежедневните си дела.

     
 

Лъв

Добър ден за преговаряне. Повишава се творческата ви енергия и съзидателност. Ще са ви необходими елегантност и артистизъм при решение на деловите въпроси, в контактите и обществената дейност.

     
 

Дева

През днешния ден няма да се чувствате много спокойни. Лесно могат да възникнат противоречия с околните и най-вече с хората, с  които работите. Всяка нова информация, която стигне до вас, ще ви бъде полезна.

     
 

Везни

Днешният ден може да се окаже доста активен и изморителен за много от вас. Избягвайте разумно всякакво претоварване, както умствено, така и физическо. Въздържайте се от неуместни желания.

     
 

Скорпион

Денят може да е отбелязан с висока активност. Склонни сте да проявите формализъм в работата си. Засилва се сексуалното ви влечение, което може да ви тласне към определени необмислени действия.

     
 

Стрелец

Този ден ще е удачен за предварително планираните ви дела и мероприятия. Лесно ще се приспособите към обстановката. Ще се прояви практическата страна на интелекта ви. Отношенията със семейството ще са хармонични.

     
 

Козирог

В работата си трябва да приемете творчески подход и ще имате оптимално развитие в делата си. Не пришпорвайте останалите. Оставете ги свободно да следват собствения си ход на развитие и действие.

     
 

Водолей

Вашият дух може да бъде снижен и да изпитвате известно неразположение. Твърде е вероятно някои да изживеят криза в личните си чувства. Потърсете компанията на приятел, който ще ви ободри.

     
 

Риби

Днешните ситуации изискват да бъдете повече организирани и да заемете конструктивна позиция. Отстоявайте собствените си жизнени позиции. Не си губете времето в безцелни приказки.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Бъдете различни от вчера, а утре различни от това, което сте днес! Преживявайте непрекъснато положителни промени. Няма да разголваме неприятните обстоятелства днес. Каквото има да се случва, то ще се случи така или иначе. Не забравяйте, че нищо лошо не е окончателно и нищо страшно не е завинаги. Всеки си има своят индивидуален набор от актуални страхове, но нека по-ведро да гледаме на света около нас. Да наблегнем на по-приятната страна на нещата. Щастливият човек не е човек в определени обстоятелства, а по-скоро човек с определен начин на виждане. Във всеки делник има красота.