Бербатов и Фиго дадоха пресконференция за шоуто на 14 юни

Двамата имат идея да поканят Кристиано Роналдо

Димитър Бербатов и Луиш Фиго дадоха пресконференция на, която е организирана по повод благотворителния мач на 14 юни на "Васил Левски". Събитието,което ще се състои на националния стадион ще може да бъде видяно благодарение на Fibank.

"Започнали сме събитието, тук сме, за да го затвърдим. Даваме още по-голяма гласност за хората, които по някакъв начин не са разбрали за това, което предстои. Очакваме световноизвестни звезди - хора, с които съм играл, срещу които съм играл. Движим се по определен план на действие, има още много имена. Пазим най-доброто за последно, за да може да се зарадват хората. Ще се опитаме да играем красив футбол, за да може да оцените това, което ще се случи. Доста хора не знаят, но се надявам да разберат, че постоянно имаме деца, които ни изпращат молби да участват във всякакви състезания, олимпиади. Помагам на всички талантливи деца, повечето дори не са свързани със спорта", заяви Бербатов.  

"Добър ден. Удоволствие е да съм в София. Такива събития са много специални. Най-важна е каузата, заради която го правим. Хората, които са тук и ще бъдат на стадиона, ще допринесат много за каузата, която работим. Това ще е страхотна възможност за хората, които обичат футбола, да имат един специален ден на 14 юни. Хората ще се насладят да видят някои от най-големите. Опитваме да се създаваме възможности за по-младите. Имаме различни проекти, в различни сфери, като интеграция, здравеопазване и т.н. Най-важното е, че можем да помагаме на различен тип хора. Точно сега говорим с много играчи. Потвърдили са Франческо Толдо, Йенс Леман, Мичел Салгадо, Роберто Карлош, Деко, Максуел. Очаквайте още много имена. Трябва да изчакаме и края на сезона, за да изчакаме потвърждение и на другите, които искамеда поканим. Но Димитър да внимава - ще имаме много силни в нашия състав. Това е изненада. Поканата към Кристиано ще е направена, но всичко зависи от неговия график. Не мога да кажа нищо със сигурност, ще се опитаме да го доведем", коментира още Фиго.
Генерален спонсор на All Stars 2017 е Първа инвестиционна банка.