Дневен хороскоп - вторник, 18 април 2017

Хороскоп

17-04-2017, 18:29

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 17-23 април 2017

Слънчев календар - вторник, 18 април 2017

 

Овен

Денят ще премине под знака на приятелството и любовта. Не е нужно да доказвате своята преданост, тя се усеща. Поемете отговорността за настоящите ситуации. Ако вие не го направите, другите ще ви го наложат.

     
 

Телец

Откажете се от бързите работи. Денят изисква пълна концентрация и съсредоточеност върху това, което правите. Посветете го на домашните грижи. Вижте какво ще ви подскаже фантазията.

     
 

Близнаци

Ако не желаете да се окажете във вихъра на скандал, дръжте се по-далеч от неуравновесени хора на вашето обкръжение. Внимателно разгледайте изгодните предложения.

     
 

Рак

Има опасност от спорове и разочарования. Избягвайте неприятните мисли. Стремете се да се повече да се развличате. Пазете си здравето. Необходими са известни профилактични мерки за всеки случай.

     
 

Лъв

Внимателно контролирайте проявите на своите емоции. Старайте се да бъдете лоялни към своите партньори. Някой от обкръжението ви ще се опита да ви използва. Не допускайте това да се случи.

     
 

Дева

Вашата способност адекватно да оценявате ситуацията ще бъде леко занижена, затова бъдете внимателни и подозрителни, тъй като лесно можете да станете жертва на дребни мошеници.

     
 

Везни

Днес сте повече романтично настроени и лекомислени. Дори най-дребните знаци на внимание от страна на околните ще ви накарат да се почувствате по-уверени и освободени от задръжки.

     
 

Скорпион

Могат да ви бъдат предявени претенции по повод минали “дългове”. Възможно е да са напълно неоснователни. Някои от очакванията ви ще могат да се осъществят или поне да приближат към края.

     
 

Стрелец

По голяма част от времето прекарайте в уединение, четете, слушайте музика. Нужно ви е да укротите своите амбиции. Днес ще намерите някои търсени отговори. Бъдете благосклонни към околните.

     
 

Козирог

Не се старайте непременно и на всяка цена да осъществите желанията и намеренията си. Направете първата крачка, а от там на сетне, на където ви поведе пътеката. Следвайте интуицията си.

     
 

Водолей

Старайте се днес да прекарвате повече време в компания, където ви е приятно да стоите. Общуването с подходящи хора ще ви насочи към построяване на бъдещи планове и идеи.

     
 

Риби

Възможни са спорове и разногласия от страна на близки хора. И да има проблеми те ще са краткотрайни. Не показвайте, че сте уязвими в момента. Вашата слабост може да бъде използвана срещу вас. 

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Мислете хубаво за всеки. Лошо не мислете за никого. Дори в най-лошото, се старайте да откривате хубавото. Във всеки делник има красота. Открийте я! Живейте цветно! Животът е точно толкова хубав, колкото му позволим да бъде! За да излезе от статистическото положение на своя живот, човек трябва да промени мисленето си и чувстването, тогава и полето на действащите сили в него ще се наклони в една или друга посока. Бъдете консуматори на хубавата част от действителността!