Дневен хороскоп - петък, 14 април 2017

 

Овен

С личния партньор може да изпаднете в някои противоречия, но взаимно трябва да разрешите този проблем чрез мирни преговори и да не го задълбочавате повече. Не допускайте все пак да ограничават личната ви свобода.

     
 

Телец

Връщате се постепенно към обичайният жизнен ритъм и се заемате с прекъснатите дела. Няма предпоставки за неприятности през днешния ден. Дори ще има благоприятно влияние за вас. 

     
 

Близнаци

Събитията и хората ще бъдат пречупвани през калейдоскопа на вашето възприятие. В някои моменти няма да сте съвсем адекватни в преценките си. Не бързайте да правите своите изводи и заключения. 

     
 

Рак

Трябва да се научите да съвместявате равномерно почивка и работа и да не се претоварвате само в едната посока. Това е много важно за душевното ви равновесие. Ще трябва да се погрижите за множество дреболии.

     
 

Лъв

С малко хитрост можете да подсилите позициите си.  Поддържайте контакти с хора, които са полезни за вас. Това може да ви помогне много. Не пренебрегвайте с лека ръка съветите на другите. В тях има доста резон.

     
 

Дева

Околните ще ви бъдат досадни с безкрайните си претенции. Ще ви натоварват повече от обикновено. Постарайте се да обръщате всичко на шега и да виждате нещата откъм хубавата им страна.

     
 

Везни

Ще постигнете успех там, където се стремите, но само при абсолютна самодисциплина. Трябва да си наложите някои самоограничения през това време и да спазвате определени условия.

     
 

Скорпион

Ще се почувствате леко неустойчиви и зависими от другите. Добре пазете своите тайни, защото има голяма вероятност да станат явни. Обстоятелствата може да вземат неочакван обрат, а някои хора да се обърнат срещу вас.

     
 

Стрелец

Повишаване на енергийният ви потенциал. Ако не ви удовлетворяват обстоятелствата около вас, опитайте да внесете малки промени, а другото ще започне да се променя от само себе си. 

     
 

Козирог

Не изпускайте и за миг множеството малки детайли, от които зависят големите неща. Приемайте с достойнство критиката на околните и после размишлявайте върху това. От вас зависи да промените намеренията на някого.

     
 

Водолей

Животът ви ще бъде повече скован и зависещ от условностите. Прекалено много се изразходвате. Избягвайте разхищението на сили и енергии в различни посоки. Сега не е време да влизате в света на илюзиите. 

     
 

Риби

Ще преживеете някои колебания, които ще се отразят на душевното ви състояние. Постарайте се да не сте толкова чувствителни. Ще се опитат да ви въведат в заблуда, въпроса е дали ще разберете или ще повярвате.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Мнозина от нас са завладени от страховете си и притесненията си. Те изпълват мислите ни, карат ни да се безпокоим ден след ден. Ето един метод, който може да помогне. Създайте си специална кутия и я направете в светилище на страховете си. Може да предпочетете също едно тъмно шише. Всеки път, когато някой страх изплува на повърхността и ви обземе, напишете на едно листче от какво се страхувате, кое е това, което е нарушило спокойствието на ума ви. След това поставете листчето в кутията или го пуснете в шишето. После визуализирайте как страховете ви се намират под охрана на по-голямата и висша божествена сила, на която се доверявате да се погрижи за тяхното разрешение. След като съберете някакво количество бележки и след като мине известно време/по вътрешно усещане/ отидете на брега на водоем и хвърлете бутилката като помолите стихията на водата да отнесе далеч от вас със себе си вашите страхове и проблеми. Кутията можете да първо да я изгорите или цяла да я заровите в земята като помолите стихията на земята да трансформира вашите страхове и проблеми.