Слънчев календар - петък, 14 април 2017

Хороскоп

14-04-2017, 08:52

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 10 - 16 април 2017

25 слънчев ден – на Истината, защита на децата

Тотем –  Сърна, символ на истинският път към върха.

Препоръчва се този ден да сте непрекъснато в съприкосновение с водата. Прекарайте повече време в дома, с децата, с животните. Не избягвайте любовта. Ден за изплащане на дълговете, ден за прошка. Може да помагате на нуждаещите се. Бъдете мили и състрадателни. Ден подходящ за молитви. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Примирете се с неприятелите си, денят става за изясняване на отношенията. Подходящо за съпружески отношения и любов. Благоприятно е в този ден да се подаряват цветя в саксии. Лоши родители са тези, които не прекарат 25 слънчев ден с децата си. Постарайте се да изпълните молбите им. Намерете време да пообщувате с домашните си любимци, поговорете им. В този ден човек може да стигне до истинският си Учител.

Не се препоръчва да упорствате и да започвате нови дела. Противопоказни са авантюрите. Не се сърдете, не убивайте животни и насекоми. Не трябва да лъжете. Да се късат цветя не е препоръчително. Денят е лош за пътуване. Не е позволено да се оскверняват земята и горите чрез плюене, уриниране, секнене, чупене на клони, нараняване на кората и копаене на земята.

Диета – Месото е забранено. От позволените храни са сокове, мляко, мед, каша с масло.

Облекло –  Препоръчва се бял, жълт и розов цвят. Да се избягват мрачните цветове, сиво, черно и кафяво. Подходящо е за носене розов аметист.

Знамения – Да се събудите с песента на птиците - знак за голяма радост и успех в близко бъдеще. Лошо време, облачно – неприятности за хората и местността в тази област.

Хубаво е, ако в този ден в дома ви цъфне цвете или неочаквано ви подарят цвете в саксия – знак за радост и щастие. Ако цветята в къщи са повехнали – знак за болест или скръб. На лошо е, ако цветето изсъхне с корена.

Ако проявите безпокойство, раздразнителност, че нещо не е както трябва – знак, че не вървите по правилен път. Ако загубите малка сума пари или друго имущество -  знак, че изчиствате Кармата си. Скоро ще бъдете възнаградени с двойно повече, стига да не съжалявате за загубеното.

Сънища – Обърнете внимание само на конкретните сънища. Те са пророчески. Колкото по-ярък е сънят, толкова по-рано ще се реализира. Ако насън видите близки хора, значи нещо ще се случи с тях. Колкото по-малко яде човек в този ден, толкова по-ярки ще са сънищата му. Но до залез не трябва въобще да спи.

Числа на деня – 25, 34, 75