Дерменджиев връща Паломино за мача с Левски

Ще налага Густаво Кампаняро

Няколко промени ще внесе в състава на Лудогорец наставникът на тима Георги Дерменджиев за дербито с Левски.

Наставникът е останал недоволен от играта на някои футболисти при домакинската загуба от Дунав с 0:1. Двама от титулярите тогава - централният защитник Игор Пластун и крилото Върджил Мисиджан, ще седнат на пейката. Те са разочаровали с изявите си Дерменджиев.

В центъра на ариергарда ще се завърне Паломино, който в понеделник игра за дубъла срещу Етър на "Ивайло". В срещата в Търново за втория тим е трябвало да рита и Абел Анисе, който обаче се е оплакал от проблеми и затова в петък ще остане на пейката.

Наставникът на шампионите ще продължи да налага Густаво Кампаняро, при отсъствието на контузения капитан Светослав Дяков.

Аут за двубоя със сините заради травма е и левият бек Натанаел. Неговото място ще заеме Йордан Минев, а Сисиньо ще е на десния, пише "Тема: Спорт".

В състава след изтърпяно наказание се завръща Джонатан Кафу. Георги Дерменджиев все още се колебае дали да заложи на бразилеца на върха на атаката или на Клаудиу Кешеру.

По лявото крило ще действа Вандерсон, а зад тарана ще е Марселиньо. Вероятността румънецът да е резерва е малка. Така Жоао Пауло отново ще остане опция за второто полувреме, както и Жуниор Кишада, който също е имал леки проблеми в последните дни.

В ложите на "Лудогорец Арена" ще седнат селекционерът на националния отбор Петър Хубчев и мениджъри на няколко чуждестранни клуба.