Георги Пеев:Лудогорец е на правилен път

Другите отбори да се учат от тях

Бившият национал на България Георги Пеев отличи Лудогорец за постиженията му през последните години и според него, останалите родни тимове трябва да следват примера на разградчани, за да стигнат нивото им.

Пеев игра дълги години в чужбина и натрупа огромен опит в Украйна и Русия, като три пъти и стана шампион с Динамо Киев. У нас носи екипа на Локомотив София.

"В момента най-близо до това ноухау са от ръководството на Лудогорец, защото последните години те направиха нещо много сложно и сериозно. Не си спомням даже от къде тръгнаха и всяка година стават първи, влизат в Шампионска лига в групите, играят силно и наравно с грандовете, което е нещо много сериозно", заяви Пеев пред NOVA.

"Това значи, че те са на правилния път и в момента останалите наши водещи отбори трябва да гледат от тях и да се учат. Знам, че в момента феновете на Левски и ЦСКА ме псуват, но това е моментното състояние. Така че Лудогорец може би е най-близо до правилните решения и пътя, по който трябва да се върви", сподели още Георги Пеев.