Способна ли е Барса нв "Ла Ремонтада -2"?

Само, че Ювентус не е ПСЖ

Подвигът на Барса на реванша срещу ПСЖ с 6:1 стана известен още като "Ла Ремонтада". Което бе "изкачването" на каталунците след безумната загуба с 0:4 в Париж.

Сега, Ювентус почти сътвори същия резултат, като този на "Парк де Пренс". Само,че вместо да бие с 4:0, подобно на ПСЖ, стигна "само" до 3:0.

Въпросът, който всички футболни фенове си задават е способна ли е Барса на "Ла Ремонтада-2"? Във футбола няма невъзможни неща. И точна Барса го показа срещу парижани. Само,че Ювентус не е Пари Сен Жермен.

След този резултат в Торино отборът на Унай Емери може само още повече да се ядосва. Оказа се,че Барса си има трайни проблеми в защита. А ПСЖ вместо на реванша да я подложи на изпитание изигра срещата изключително уплашено. От това се възползва Барселона. И записа исторически подвиг.

Имената на Киелини и Бонучи са достатъчни да откажат всяко световно футболно нападение. Дори и то да е съставено от Меси, Суарес и Неймар. И все пак до края на мача Юве не трябва да казва "хоп" преди да са прескочили препятствието Барса. Видя се, че Пауло Дибала сънародникът на Меси, е невероятен футболист, който тепърва ще показва още по- голяма световна класа.

Ако Барса успее да отстрани Юве, тогава каталунците ще превземат нови немислими върхове. Какво пък.на осминафинала в първата среща с ПСЖ загубиха с 0:4 в Париж и после ги отстраниха. Сега паднаха с 0:3 от Юве в Торино и, ако ги отстранят моое на полуфинал да загубят в първата среща вече "само" с 0:2 и така до финал. Където...

Все пак фантазиите са безплатни. Да видим какво ще ни представи реванша Барса - Юве. Ще има ли нов скок в историята за Барса. Или италианската реалност в лицето на Юве ще си каже думата...