Дневен хороскоп - четвъртък, 13 април 2017

Хороскоп

12-04-2017, 18:45

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 10 - 16 април 2017

 

Овен

В продължение на целия ден ще попивате всякакви впечатления. Имате много добри идеи, които трябва да предложите на другите. Можете да пофлиртувате, но това няма да е трайно. Не бива да имате големи очаквания сега.

     
 

Телец

Благоприятно време за общуване в приятна компания. Любовните срещи в днешния ден ще бъдат вдъхновяващи, но не се учудвайте, ако неочаквано запознанство в същия този ден не доведе до нищо повече.

     
 

Близнаци

Днес съдбата ще е блага  към вас. Започнете деня с това, което е актуално за момента. Ще бъде провокиран интересът ви към нещо или някого. Избягвайте да влизате в резки противоречия и стълкновения с когото и да било.

     
 

Рак

Това, което ви заобикаля, може да престане да ви носи удовлетворение. По този повод ще се появи нов стимул да разширите жизненото си пространство, в какъвто и да е смисъл. Може да започнете да обмисляте възможността за ново пътуване.

     
 

Лъв

Не е най-продуктивният ден за вас. Втората му половина е възможно да се окаже доста напрегнат период. Повишава се вероятността от възникване на различни ограничения, препятствия.

     
 

Дева

Денят може да бъде доста динамичен. Независимо от вашите планове и намерения, съдбата ви подготвя други промени. Бъдете готови да отреагирате на всичко и да вземате бързи и разумни решения.

     
 

Везни

Вие сте готови днес да се отдадете без остатък на ново дело или на любовно приключение. Обаче звездите приятелски ви съветват да направите малка пауза и да се опитате да видите нещата откъм по-практичната им страна.

     
 

Скорпион

Интелекта властва над чувствата ви в днешния ден. Подходящо време за тайни мероприятия. Вашите действия ще дадат добър резултат, само в този случай, ако не причиняват вреда на никого.

     
 

Стрелец

Напълно удачен ден. Много от нещата ще стават така, както ви се иска. Някои обстоятелства или срещи с хора могат да ви се сторят като подарък от съдбата. Прекрасно време за свободно творчество. 

     
 

Козирог

Не е изключено днес да възникнат противоречия между домашните ви отговорности и професионалните задължения. Оценете преимуществата и недостатъците на създалото се положение, но не бързайте да вземате решение.

     
 

Водолей

Към бъдещите перспективи се отнасяйте с цялата сериозност, на която сте способни. В този ден едва ли ще можете да диктувате своите нови условия. Идеално време за нестандартни мероприятия и приятелски събирания.

     
 

Риби

В диалог с партньора покажете повече любезност, добронамереност и проява на разбиране. Въпреки потребността от общуване, не бъдете многословни събеседници. Деликатното замълчаване и красивите жестове са най-доброто решение в момента.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Психолозите са забелязали някои особености от живота на хората. По-често в оценките на хората присъства негативизъм за всичко случващо се. С песимистичната си нагласа към себе си, своите близки, действията и постъпките, резултатите, които постигаме, ние сами сгъстяваме облаците над себе си и със собствените си ръце закриваме слънчевата светлина. Удивително е колко много хора невярващи в себе си, в своите сили, в своите възможности има. Така живота за тях е винаги труден. Опитайте се да кажете нещо хубаво за вас, кажете едно похвално слово за себе си. Спомнете си всяко ваше постижение, всяка ваша заслуга, всяко дело, с което можете да се гордеете. Откажете се от скромността си, снижаваща вашите достойнства. След това мисловно упражнение, самоуважението ви ще се увеличи. Отделяйте всеки ден време, за да си спомняте за хубавите неща. Колкото по-често, толкова по-добре. Спомняйте си нови и нови случки, характеризиращи ви откъм позитивната страна. Изковете своята вяра в собственото си светло бъдеще.