Дневен хороскоп - сряда, 12 април 2017

Хороскоп

11-04-2017, 18:32

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 10 - 16 април 2017

 

Овен

Ще изпитате смесени чувства през днешния ден, които ще оформят във вас един вътрешен напрегнат монолог. Трудно ви е да притеглите и отсеете всички предимства и недостатъци.

     
 

Телец

Само така, ако чакате, нищо няма да постигнете. Започнете период на вътрешна реорганизация. В семейството ви могат да настъпят някакви незначителни промени или да се сдобиете с нови придобивки.

     
 

Близнаци

Избягвайте местата с присъствие на много хора. Откажете се от отговорни встъпления, дори не изказвайте собственото си мнение. По-добре да прекарате вечерта в къщи и да си подсигурите активна почивка.

     
 

Рак

Днес можете да проявите фантазия и творческо начало, които да вложите в работата си и личните взаимоотношения. Домашните грижи внасят допълнително безпокойство в живота ви. Необходимо е да се избавите от тягостните мисли.

     
 

Лъв

Добрата организация на делата ви ще спомогне за добрите успехи. Все още можете да предприемете решителни действия. По-малко критикувайте. Благоприятен ден по въпроси от финансов характер.

     
 

Дева

Ограничете контактите си в днешния ден. Във ваше лице някои хора ще намерят човек, на когото могат да доверят тайните си. Вие обаче сте настроени по-скоро механично да общувате с околните.

     
 

Везни

Днешните обстоятелства изискват да проявите повече организираност и да заемете конструктивна позиция. Напълно е възможно е да срещнете добри възможности, които не бива да пропускате.
     
 

Скорпион

Внимавайте да не преминете тънката граница на личните взаимоотношения, които и без това са на път да се пропукат. Снижете чувството си за собственост и се помъчете да се изпълните с хармония.

     
 

Стрелец

Излишъкът от енергия няма да ви остави спокойни. Неочаквано за вас може да се решат някои въпроси, които отдавна са ви измъчвали. Семейните проблеми могат да бъдат удовлетворително решени така, че без да е ощетена никоя страна.

     
 

Козирог

Днес се забелязва стремеж да блеснете пред противоположният пол и желание да се представите в най-добра светлина. Силно физическо привличане към някого ще задържи мисълта ви през целия ден.

     
 

Водолей

Ще ви се открие добра перспектива, но само от вас зависи как ще я възприемете според моментното си настроение и дали ще се възползвате от нея. Като че обичате да правите обратното на това, което се иска.

     
 

Риби

Внимавайте с кого се събирате днес, защото общуването с неподходящ човек ще окаже директно влияние върху чувствата ви и ще повлияе върху настроението ви, което и без това не е стабилно.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Две семенца лежали едно до друго в плодородната пролетна почва.
- Искам да раста! – казало първото. – Искам да пусна корени в земята под мен и да пробия със стъблото си земята над мен… Искам да развея нежните си цветове като знаменца, възвестяващи идването на пролетта. Искам да усетя топлината на слънцето върху цветовете си и росата по листата си.
И започнало да расте…
- Страхувам се да пусна корени в земята – казало на свой ред второто. – Не знам какво ме очаква долу в мрака, нито какво ме очаква горе. Ако тръгна да раста нагоре, може земята да увреди нежното ми стъбълце. Ами ако си отворя пъпките и ги изяде гъсеница? А ако разцъфтя, някое дете може да откъсне цветовете ми. Я по-добре да си стоя тук и да чакам в безопасност.
И семенцето зачакало…
Дошла една кокошка и започнала да рови за храна меката пролетна почва. Намерила семенцето и го изяла.