Дневен хороскоп - вторник, 11 април 2017

Хороскоп

10-04-2017, 18:45

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 10 - 16 април 2017

Слънчев календар - вторник, 11 април 2017

 

Овен

Днес на вас просто ще ви върви. Късметлиите на зодиака сте. Умиротворявайте хората около себе си. Денят е благоприятен за любовни срещи и занимания. Избягвайте да се претоварвате.

     
 

Телец

Събитията може да не се развиват точно както ви се иска, но някои обстоятелства просто трябва да се приемат без роптаене. Не се оставяйте да ви пълнят главата с глупости, гледайте по реалистично на света.

     
 

Близнаци

До някъде щастието е във вашите ръце. Ако сте в конфликтни отношения особено с личния си партньор, поемете вие инициативата по сдобряването, но подхождайте внимателно към това.

     
 

Рак

Не отстъпвайте нито на крачка от дипломатичността. Днес това е особено важно. По всяка вероятност няма да успеете да свършите всичко, което сте  планували, но това не е толкова притеснително.



     
 

Лъв

Денят може да ви донесе приятни моменти, но не изключва и преодоляване на трудности. Проявете нужната доза мъдрост и въздържание - това за съжаление е единственият способ да избегнете необмислени действия.

     
 

Дева

В някои отношения денят може да се окаже необикновен. Възможно е да преживеете нещо необичайно. Времето ще благоприятства влюбените. Денят е удачен за бизнес и за нови проекти.

     
 

Везни

Денят е добър за вас. Ще се радвате на доброто си настроение и хармоничните си взаимоотношения. Все пак има вероятност да се разбунтува нещо вътре във вас поради нарушенията наоколо.




     
 

Скорпион

Един обикновен ден. Понякога и спокойствието е нещо много хубаво. Избягвайте активните мисли за работата и грижите си. Денят е прекрасен за сексуални занимания.



     
 

Стрелец

Запазете спокойствие и избягвайте излишното суетене. Забравено обещание може да ви създаде проблеми в някакъв смисъл. Не вършете на другите работата и не поемайте чужди ангажименти.

     
 

Козирог

Днес твърдо сте решени да преминете към активни действия без никакъв отбой. Правилно ще постъпите като отстоявате позициите си и търсите правата си. Накарайте другите да се съобразяват с вас.



     
 

Водолей

В днешния ден ще сте склонни към разсеяност и допускане на грешки. Това състояние скоро ще премине. Опитайте да сложите в ред мислите и чувствата си. Напълно се откажете да спорите и да се изяснявате.

     
 

Риби

Днес трябва да съчетаете мъдрост и благородство в едно. Не задържайте дълбоко в себе си това, което ви тежи. Намерете близък приятел, на когото можете да го доверите и се освободете от емоциите.






     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Преумората е масов проблем. През последните години „работохолизма” е широко разпространено понятие и повечето работодатели са свикнали да очакват служителите им да полагат часове извънреден труд. Хората, които работят много и извънредно, обикновено се срастват с работата си. Ако работата или кариерата ви заемат по-голямата част от времето ви, живота и жизнеността ви, бързо ще се изчерпате. Работохолиците често са подвластни на работната си среда, чиято енергия ги притегля и задържа. Щом започнете да се освобождавате от срастването си с работата си, ще успеете да възвърнете големи количества мисловна енергия. Започнете да забелязвате как се чувствате, когато пристигате на работа и когато си тръгвате. Каква е енергията около вас, какво въздействие има на работното място върху вас. Изпратете мисловна енергия, която ще пречисти работното ви място:
Седнете спокойно и за няколко минути визуализирайте огън, който изгаря цялата отрицателна енергия в офиса ви и го оставя съвършено пречистен, готов да бъде изпълнен с нови, мъдри мисловни енергии. Повтаряйте упражнението ежедневно, докато престанете да усещате, че енергията на работното място ви тегли. Щом се освободите от това чувство, ще можете да промените начина си на живот и да избягвате претоварването с работа.
Работата е само част от живота, не целия ви живот!