Слънчев календар - вторник, 11 април 2017

Хороскоп

10-04-2017, 18:36

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 10 - 16 април 2017

22 слънчев ден – Ден на Ветровете, свързан с избора, движение във времето и пространството. Ден на въздуха носещ живот и свобода.
Тотем –  Хермелин – индикатор за обществена нравственост.
Добре е в този ден да се направи избор на пътя. Препоръчват се да се педприемат резки промени в живота. Например внезапно преминаване на друга работа. Нищо не трябва да се планира предварително. Действайте по интуиция. Благоприятно е за пътешествие и нови запознанства. Старайте се да стоите по-малко в къщи. Бъдете повече сред хората навън. Ден за баня. Можете да се подстригвате и да режете ноктите си. Не избягвайте съпружеските обятия.
Диета – храната да е лека и вегетарианска
Облекло –  За предпочитане са неярките и размити цветове. Избягвайте всички пъстри цветове, особено червено и оранжево.
Знамения – те са свързани с времето. Хубаво е да е променливо времето, вятърът да духа в гърба ви – ще бъде един успешен ден. Ако е насрещен вятъра – денят ще е неудачен. Ако вятърът духа хартии, книги или счупите нещо – добър късмет.
В този ден следили да облаците. На излизане от къщи погледнете небето. Ако е облачно, обърнете внимание на формата на облаците, които за вас ще имат голямо символично значение.
Ако ви преследват лоши миризми – знак за тревога, има нещо нередно около вас.
Ако тялото ви мирише на пролетни цветя (за жените) или на прясно окосено сено (за мъжете), то означава, че имате магическа защита, за вас се грижи Ангел-Хранител.
Сънища – Сънищата са пророчески и се сбъдват бързо. Хубаво е да имате множество сънища – знак за благоприятни промени в живота. Да сънувате огън – знак за помощ и успех. Да сънувате дърво в гората – знак за ново запознанство и покровителство. Да се къпете във вода или да сънувате вода е лош знак. Дъжд – знак за изцеление и защита. Да усетите полъха на вятъра, да сънувате, че летите или да видите небесната дъга – знак за помощ и покровителство свише. Да бъдете облечени в бяло или да видите бяло – знак за позор и разобличаване.
Числа на деня – 22, 39, 53, 86