Румяна Бъчварова: За сега съм депутат

Политика

09-04-2017, 18:03

Снимка:

btv.bg/кадър

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Главчев: Разговорите с ПФ вървят добре, търсим допирните точки

Полицията трябва да бъде по-мобилизирана

"Засега съм депутат. Въпросът за евентуален пост в правителството изобщо не стои, защото се обсъждат други неща. Това е дълъг отговор, който ще дам само на премиера". Това заяви Румяна Бъчварова в Би Ти Ви. "Аз лично преживявам всеки случай като този с вързаната пребита жена. Това е отвратително деяние. Трябва да има по-засилено полицейско присъствие и по-активно патрулиране", обясни екс министърът. "Полицията трябва да бъде по-мобилизирана. Връзката между патрулите и кметовете също е много важна", допълни тя.

Коалицията с Патриотите е възможната коалиция и не виждам причини тя да не се случи. Нещата трябва да се сложат на здрава основа. Всички искат по-високи пенсии, например. Това каза пред Би Ти Ви бившият вътрешен министър Румяна Бъчварова. Според нея Валери Симеонов и Красимир Каракачанов "са сериозни хора", с които може да се говори.

"С Волен Сидеров не съм имала лична битка. Аз и всички отговорни служители на МВР присъстваха, за да се разреши битката пред НАТФИЗ", поясни Румяна Бъчварова. Според нея Волен Сидеров не е имало защо да й се извинява. Той променил поведението си и въпросът бил решен.