Дневен хороскоп - понеделник, 10 април 2017

Хороскоп

09-04-2017, 18:50

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 10 - 16 април 2017

Слънчев календар - неделя, 9 април 2017

 

Овен

Добро време за съзерцание и интелектуална дейност. Очакват ви приятни моменти. Енергичността ви ще се увеличава. Вашата откровеност ще смущава хората и ще ги поставя в неловко положение.

     
 

Телец

Днес се отнасяйте по-внимателно към въпросите за взаимоотношенията. Зависи от различни неща, до колко ще ви намират за добър събеседник. Бъдете предпазливи при опериране с финансови активи.

     
 

Близнаци

Днес ще сте повърхностни и лекомислени. Преди да предприемете нещо помислете повече. Уважавайте чувствата на другите хора и се постарайте да не ги заливате с прословутия си сарказъм.

     
 

Рак

През днешния ден някои от вас ще бъдат принудени да приемат суровата проза на живота. Желателно е да се вслушвате в интуицията си, тъй като събитията не подлежат на логическо обсъждане.

     
 

Лъв

Възможно е да имате силни емоционални изблици. Ще бъде добре, ако можете да се овладявате и не провокирате конфликтни ситуации. Времето е подходящо да обърнете повече внимание на дома си.

     
 

Дева

Денят не е лош, но днес ще се почувствате по-уморени от друг път. Съществени проблеми не се предвиждат. Отложете решението на важните въпроси, за да поразмислите на спокойствие над тях.

     
 

Везни

През днешния ден вашата задача е да накарате хората около вас да се отпуснат и да се засмеят. Днес вие сте най-подходящите да ги накарате да усетят, че са разбрани и да се почувстват по-добре.



     
 

Скорпион

Добрият имунитет ще ви помогне да се задържите на същото равнище. Следвайте собственият си начин на живот. Нямате особено желание за работа днес. Не се захващайте с големи дела, защото не ви е ден за това.

     
 

Стрелец

Вашето настроение през днешния ден ще бъде променливо. Няма да имате усложнения, но да преодолявате недоволството на околните няма да се окаже лесна задача за вас. Въоръжете се с търпение.

     
 

Козирог

Очаква се спад във вашата жизнена енергия, затова не се насилвайте в нищо - нито физически, нито емоционално. Въображението ви ражда нови идеи, но ако заложите на практичността си ще имате по-добри резултати.

     
 

Водолей

Днешният ден е леко неопределен, даже може да се окаже за някои и напрегнат. В никакъв случай не проявявайте екстравагантност. Не се престаравайте в нищо повече, отколкото е необходимо.

     
 

Риби

Днес особено лесно се впечатлявате от всичко. Не е изключено да възникнат непредвидени трудности, с които трябва да се справите. Не губете самообладание, опитайте се да управлявате ситуацията.



     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Независимо на каква възраст сте, вашето вътрешно дете продължава да се нуждае от внимание, грижи и любов. Ако духът или емоциите ви са станали апатични, това е знак, че детето във вас се нуждае от внимание. В този момент спрете за малко, притихнете и помислете за вътрешното си дете като обърнете внимание на чувствата, които ви обземат. Попитайте: Как да се погрижа за тебе днес?” Чуйте отговора, който идва под формата на мисъл, усещане, образ или думи. Детето във вас е щастливо, когато се вслушвате в неговите желания, и се чувства прекрасно, когато предприемете действия за тяхното осъществяване. Може да отидете на сладкарница и да изядете едно голямо парче торта, ако това е желанието на вътрешното ви дете. Ако трябва купете си близалка. Няма нищо смешно, ако си купите някоя играчка камионче или лека кола, или пък някоя красива кукла, за които сте мечтали преди, но сте нямали. Угодете си с каквото ви се прииска. Вашето вътрешно дете ще почувства вашата грижа и любов и ще бъде щастливо.