Дневен хороскоп - събота, 8 април 2017 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - събота, 8 април 2017

07 април 2017, 22:02 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

 

Овен

Успехът ще е гарантиран само при спокоен ход на събитията. Добре ще бъде, ако успеете да се справите с бушуващите емоции и натрупаното раздразнение. Някои дългове ще се ликвидират от само себе си.

     
 

Телец

Съсредоточеността върху работата ви ще донесе добри резултати. Обезателно поддържайте връзка с близките ви хора през днешния ден. От романтичните похождения временно се откажете.

     
 

Близнаци

Към бъдещите перспективи се отнасяйте с цялата сериозност, на която сте способни. В този ден едва ли ще можете да диктувате своите нови условия. Не особено подходящо време за нестандартни мероприятия и приятелски събирания.

     
 

Рак

Още в началото на деня ще трябва да се вземете в ръце и да се заемете с не най-приятните задачи за изпълнение. Нараства потребността ви от общуване, но по-добре подбирайте, с кого ще контактувате.

     
 

Лъв

Старайте се да действате според плануването. Не се изкушавайте да рискувате - краят може да завърши по не най-подходящ начин за вас. Не е изключено професионално изпитание. Привечер напрежението ще започне да се разсейва.

     
 

Дева

За съжаление това не е най-продуктивният ден за вас. В предобедните часове ще е напрегнат период. Повишава се вероятността от възникване на различни ограничения, препятствия, трудности.

     
 

Везни

Не е изключено да се появят препятствия във вашите дела, в следствие на предишни грешки, но едновременно с това ще получите и шанс да оправите всичко навреме. Интелектуалната работа днес трябва да има практическа насоченост.     
 

Скорпион

Днес спокойно преценете вашите реални възможности и зарежете празните мечти. Обърнете внимание на партньора си и се постарайте да изгладите дребните различия помежду си, както и причините за неразбирателство.

     
 

Стрелец

Малка е вероятността да се чувствате свободни и независими през днешния ден. По-скоро ще бъдете поставени пред необходимостта да изпълнявате задължения и отговорности (професионални или лични).

     
 

Козирог

Денят няма да е лош, ако се придържате към дисциплинираност. Възможно е да се върнете към изпълнението на предишни планове. Дори в такава романтична сфера като любовта може да се появят някои неприятни моменти.

     
 

Водолей

Емоциите властват над разума ви в днешния ден. Подходящо време за тайни мероприятия. Вашите действия ще дадат добър резултат, само в този случай, ако не причиняват вреда на никого.

     
 

Риби

Дали е удачен денят е спорен въпрос. Зависи от различни неща. Едни от тях ще стават така, както искате, а други - не. Някои обстоятелства или срещи с хора могат да оставят особено отражение в душата ви.     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Днес е ден, в който не се осъществяват замислите. Вие може да обмисляте нови проекти, да правите планове за бъдещето, обаче гответе се: животът ще внесе своите корективи върху вашите планове. Всичко намислено днес ще се окаже неподходяща идея. Възможно е причината да се крие в това, че нямате достатъчно информация към момента или нямате достатъчно опит. Във всеки случай, ако е важен за вас проекта, не разчитайте само на себе си. Споделете и обсъдете с по-опитни хора и чак тогава го реализирайте. Това касае не само делови проекти, но и бизнеса, работата, личните отношения, парите. Факт е обаче, че в стадия на замисъла, проектът ви остава нежизнеспособен.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп