Георги Дерменджиев:Няма значение,че Лудогорец игра само с чужденци

Винаги давам голяма свобода на футболистите

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен след успеха с 4:0 над Локомотив Пловдив и класирането на полуфиналите за Купата на България.

Попитан за прецедента, че тимът използва само чужденци в двубоя, Дерменджиев заяви: "Какъв е този прецедент? Няма значение - колкото толкова."

"Винаги давам голяма свобода на футболистите. Доминирахме през целия мач. Успяхме да материализираме някои от положенията. Една стойностна победа за нас, защото Локомотив Пловдив е добър отбор, а ние по традиция играем малко трудно тук на този стадион. Ние няма как да се изненадаме в България. Имаме предостатъчно рутина, за да можем да се противопоставим на всяка схема", коментира Георги Дерменджиев за двубоя с Локо Пловдив от четвъртфиналите за Купата.

"Видяхте, това беше един много добър мач. Имахме пълен контрол върху играта. Естествено искаме да се подобряваме. Знаете нашата цел е не само да станем шампиони и евентуално да спечелим Купата, но и да влезем в групите на Шампионската лига. Не както определи жребият, така да бъде на полуфиналите", каза още Дерменджиев.