Дневен хороскоп - петък, 7 април 2017

Хороскоп

06-04-2017, 18:38

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 3 - 9 април 2017

 

Овен

Стараете се да бъдете еднакво перфектни както в личния, така  и професионалния живот, но това трудно се съчетава. Винаги едното е за сметка на другото. Ще трябва да се потрудите и да балансирате нещата.

     
 

Телец

За предпочитане е да не ходите на гости и да не каните такива. Раздразнителността в този период се повишава и е възможно да провокира нежелани ситуации. Физическата работа е за предпочитане.

     
 

Близнаци

Денят ви ще бъде изпълнен с емоции, но не всички ще са особено приятни. Възможно е да се влоши самочувствието ви поради нервното напрежение. Умствените занимания ще ви бъдат от полза.

     
 

Рак

Денят ще бъде напрегнат. Вие ще бъдете лесно раздразнителни, нетърпеливи и много взискателни. Не можете да се съсредоточите върху нещата, които до скоро са ви се стрували приятни и интересни.

     
 

Лъв

Нищо важно около вас и никакви обезпокоителни обстоятелства. Вслушайте се какво се говори наоколо - там има много полезна информация за вас. Планетните влияния могат да причинят безпокойство и безсъние.

     
 

Дева

Съвсем не е необходимо да попадате в центъра на спор. За предпочитане е да се въздържате от намеси, даване на съвети или други подобни, защото накрая може вас да изкарат виновни.

     
 

Везни

Денят е добър за всякакви начинания, за които не се изискват никакви допълнителни усилия. Избягвайте да се претоварвате с каквото и да е било. Не влизайте в ролята на умиротворители.

     
 

Скорпион

Днес лесно могат да възникнат противоречия с околните и най-вече с хората, с които работите. Всяка нова информация, до която се докопате сега, ще бъде полезна за вас за в бъдеще.

     
 

Стрелец

Ден на незначителните, но досадни въпроси, задължения. За да предприемете някоя сложна задача, ще трябва да употребите малко фантазия, творчески подход и изключителен интелект.

 

     
 

Козирог

Доста хора днес ще ви се пречкат и ще спъват работата ви - не е задължително да го правят умишлено, но това ще ви направи раздразнителни. Не допускайте да изгубите самообладание. Пазете си нервите.

     
 

Водолей

Малко идеализъм в личните отношения няма да ви навреди. Заемете се с домашните си задължения и изпълнете това, което отдавна сте обещали на партньора си, но постоянно отлагате във времето.

     
 

Риби

Поставяте невидими прегради между себе си и околните, което много затруднява двустранно взаимоотношенията. Несъзнателно отблъсквате даже хора, които искате да привлечете. Сменете подхода си.



     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Вашите предишни преживявания и връзки са ви дали много дарове под формата на мъдрост, знания, сила и търпение. Сега е време да се помирите с миналото си. Не съжалявайте за нищо, което е станало, защото благодарение на миналия си опит сте се превърнали в чудесният човек, който сте днес. Благословете миналото си и всичко в него, което мислите, че се нуждае от изцеление. Изпратете лечебна енергия на своя живот – във всички посоки на времето. Отдайте почит на майка си, баща си и на всички хора, за които се сетите, че са били част от този живот. Колкото повече благословии изпратите към миналото си, толкова повече дарове ще получите в настоящето.
„Изпращам благословия на всеки човек и всяка ситуация от своето минало. Извличам полза от всичко, което някога съм преживял/а. Сега предавам миналото си в ръцете на Бог.