Никодимов: На "Армията" се появи субект, който твърди,че бил израснал в ЦСКА

Чувствам се засегнат по темата с прословутия търг за емблемата

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира мераците на четвъртодивизионната формация ЦСКА 1948 да придобие активите на фалиралото "армейско" дружество. Паро беше доста остър към "червените" на Газдов и Гьонов.

"Чувствам се засегнат по темата с прословутия търг за емблемата. Очевидно е, че покрай този търг стават някакви странични игри. Не може да правиш търг и да не изискваш документ от кандидатите откъде са им дошли парите. Защото виждаме после какво става.

На "Армията" се появи някакъв субект, който твърди, че бил израснал в ЦСКА. Аз нито съм го чувал, нито съм го виждал. Къде по-точно е израснал? На нас, ветераните, целият живот ни е минал в клуба и всеки от нас е дал по нещо за трите звезди на емблемата. Но изведнъж се появяват някакви самозванци, които излизат и казват: "Искаме емблемата!". Чакайте малко - кои сте вие и къде се пъхате? Каква работа имате на "Армията"? Нека да кажат първо откъде са им парите и тогава да участват в търга. А не да пускат анонимни оферти", заяви Никодимов пред "Тема Спорт".